Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa

Maksutavat

Nouto - käteinen/kortit

Tilatut tuotteet noudetaan ja maksetaan Delivet Oy:n varastomyymälässä Viilaajankatu 5:ssä, Lahdessa. Avoinna arkisin klo 9-16. Kulu 0 €.

Checkout - Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Checkout - Jousto

JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Checkout - Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.
Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.
Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.
Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.
Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Lue Collector tuoteseloste

OP-verkkomaksu

Mikäli käytössäsi on Osuuspankin verkkomaksupalvelu, voit maksaa tilauksesi tilauksen yhteydessä verkkopankissasi. Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti samana päivänä Economy-kirjeenä tai Posti 16 postipakettina.

Ennakkomaksu tilisiirtona

Jos haluat maksaa tilaamasi tuotteet ennakkoon, voit maksaa tilauksesi mistä tahansa verkkopankista tai pankin konttorissa tilauksen yhteydessä (ja sähköpostilla) saamasi laskun mukaan. Huomioi kuitenkin, että mikäli maksat jostain muusta pankista kuin Osuuspankista, suoritus näkyy tilillämme n. 1-3 vrk:n kuluttua ja lähetys tapahtuu vasta sitten. Tuotteet lähetetään tarkoituksen mukaisesti joko Economy-kirjepostina tai Posti 16 -pakettina.

Postiennakko

Postiennakolla maksaessasi tuotteet lähetetään antamaasi osoitteeseen pääsääntöisesti tilauspäivänä (ennen klo 14 saapuneet tilaukset). Posti lähettää lähetyksen saapumisesta tiedon ja tuote maksetaan noudettaessa postitoimipaikkaan tai Smartpost-automaattiin.
Lisäkulu 5€ (ei hyvitetä mahdollisessa asiakaspalautuksessa).

PayPal-maksu / luottokortit

Turvallinen ja maailmanlaajuinen PayPal-järjestelmä mahdollistaa kansainvälisten luottokorttien kuten Visan ja Mastercardin käytön. Voit maksaa myös omalta PayPal-tililtäsi jos sellainen on olemassa ja siellä on saldoa. Maksu kirjautuu välittömästi ja tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilauspäivänä (ennen klo 14 saapuneet tilaukset) kirjeenä tai postipakettina.

PÄIVÄN KYSYMYS
Tuotteista 91.3% heti Lahden varastosta!
Ryhmäkuva