Yli 40 euron ennakkoon maksetut tilaukset toimitetaan ilman perustoimituskuluja.
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa

Maksutavat

Nouto käteisellä tai korteilla

Tilatut tuotteet noudetaan Lahdesta, Delivet Oy:n varastomyymälästä osoitteesta Viilaajankatu 5. ma-to klo 9-16 - pyydämme soittamaan p. 010 3961801 ennen saapumista.
Maksu noudettaessa käteinen, pankki- ja luottokortit. Toimituskulu 0 €.

Checkout -maksunvälityspalvelun tarjoamat maksuvaihtoehdot

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto

Lasku- ja osamaksupalvelut

Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay.

Lue Checkoutin maksuehdot täältä.

OP-verkkomaksu

Mikäli käytössäsi on Osuuspankin verkkomaksupalvelu, voit maksaa tilauksesi tilauksen yhteydessä verkkomaksuna. Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti samana päivänä (ma-to ennen klo 14:00 saapuneet tilaukset).

Tilisiirto ennakkoon

Saat tilauksen yhteydessä (ja sähköpostiin) ennakkolaskun, ja kun suoritus saapuu tilillemme, toimitamme tuotteet. Huomioi kuitenkin, että mikäli maksat jostain muusta pankista kuin Osuuspankista, suoritus näkyy tilillämme n. 1-3 vrk:n kuluttua.

Postiennakko

Postiennakolla maksaessasi tuotteet lähetetään antamaasi osoitteeseen pääsääntöisesti samana päivänä kuin tilaus on saapunut (varmimmin ennen klo 14 saapuneet tilaukset). Posti lähettää lähetyksen saapumisesta tiedon ja tuote maksetaan noudettaessa.
Lisäkulu 5€ (ei hyvitetä mahdollisessa asiakaspalautuksessa).

PayPal-maksu

Turvallinen ja maailman laajuinen PayPal-järjestelmä mahdollistaa kansainvälisten luottokorttien kuten Visan ja Mastercardin käytön. Voit maksaa myös omalta PayPal-tililtäsi jos sellainen on olemassa ja siellä on saldoa. Maksu kirjautuu välittömästi ja tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti samana päivänä tilauksen saapumisesta.

PÄIVÄN KYSYMYS
Ryhmäkuva