logo Palaa etusivulle

.: Kaikki aihealueet

Harsonaamiot ja niiden käytön hyödyt

.: Katso artikkelit aiheesta Ihon- ja vartalonhoito

ArtikkelikuvaViikottainen kasvonaamion käyttö voi parantaa paljonkin ihon kuntoa ja ulkonäköä. "Sheet maskit", eli valmiit harsonaamiot ovat nyt erityisen trendikkäitä, eikä ihme: ne ovat edullisia, helppoja ja valinnanvaraa eri tehoaineissa löytyy.

Harsonaamioita kannattaa käyttää täydentämään normaaleja ihonhoitorutiineja. Niiden avulla tehoaineista saa parhaan hyödyn irti koska kuitukangas estää vaikuttavien aineiden haihtumisen iholta ennen imeytymistä.

On monta hyvää syytä käyttää (mitä tahansa) kasvonaamioita

Nopeat, näkyvät muutokset
Kasvonaamioita käytettäessä vaikutukset ovat välittömiä. Iho tuntuu ja näyttää heti pehmeämmältä ja kimmoisammalta, ilme on raikkaampi ja kosteutus tuntuu hyvältä. Viikottainen käyttö yleensä riittää, mutta kasvonaamiota voi käyttää myös sellaisina päivinä, kun haluaa näyttää syystä tai toisesta erityisen hehkeältä!

Ikääntyvä iho hyötyy eniten naamioista jotka sisältävät esim. kollageenia, oliivi-, granaattiomena- tai kurkku-uutetta, etanaseerumia tai kultaa.

Syväpuhdistavat vaikutukset
Kaikki ihotyypit kaipaavat syväpuhdistusta, mutta erityisesti rasvoittuvalle, epäpuhtauksista kärsivälle tai akneiholle tehokas, mutta hellävarainen puhdistus on erityisen tärkeää. Naamiot imevät ihon epäpuhtauksia tehokkaasti ja pintaa syvemmältä kuivattamatta silti ihoa.

Syväpuhdistusta kaipaavalle iholle suosittelemme esim. oliiviuutetta tai etanaseerumia sisältäviä naamioita.

Kaikki ihotyypit hyötyvät naamioista
Olipa sitten nuori tai hieman varttuneempi, kärsi iho-ongelmista tai ei, kasvonaamiot tekevät hyvää kaikille - myös pojille ja miehille! Valikoimastamme löytyy sopivat tuotteet myös ongelmaihosta kärsiville.

Ongelmaiho hyötyy eniten mustikka-, hunaja- tai kurkku-uutetta sisältävistä naamioista.

Kosteuttava vaikutus
Useimmat kasvonaamiot ovat tehokkaita kosteuttajia. Tämä ominaisuus on hyödyllinen varsinkin talvella kun huoneilmakin on kuivaa.

Ihon kosteuttaminen on tärkeää kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Kosteuttamisesta hyötyy myös rasvoittuva iho. Jos ihossa ei ole tarpeeksi kosteutta, iho rupeaa käymään "ylikierroksilla" ja alkaa korjata tilannetta erittämällä rasvaa.

Tehokosteuttajia ovat oliivi-, hunaja-, kurkku- ja viinirypäleuutteita sisältävät naamiot.

VINKKI:
Jos sinulla on sekaiho, etkä ole aivan varma mitkä kohdat kasvoissa kaipaisivat tehokosteutusta, tee testi:
Pidä kasvonaamiota kasvoilla kunnes naamio alkaa kuivahtaa, esim. 40 minuuttia. Kun otat naamion pois kasvoiltasi, naamioon jääneet kuivimmat kohdat paljastavat ne kasvojesi osat joiden kosteuttamiseen kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota.

Rentoutuminen ja hyvinvointi
Kasvonaamion laittaminen kasvoille on hyvä hetki ottaa hieman omaa aikaa ja vaikka olla vain. Rentouttavan saunomisen tai lämpimän kylvyn jälkeen kasvonaamion käyttäminen on myös erityisen tehokasta: ihohuokoset ovat suurentuneet ja iho on erityisen vastaanottavainen kasvonaamioiden sisältämille tehoaineille.

Iholle tehohoitoa keväällä ja kesällä
Naamiota on hyvä käyttää varsinkin auringonoton jälkeen. Ne suojaavat, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.

Auringonoton jälkeen kannattaa käyttää oliivi-, hunaja-, aloe vera- tai kurkku-uutetta tai etanaseerumia sisältäviä naamioita jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.

Harsonaamioiden käyttö on todella helppoa:
1. Puhdista kasvojen ja kaulan iho huolellisesti.
2. Aseta naamio kasvoillesi ja anna sen vaikuttaa ohjeessa annettu aika.
3. Harsonaamioden geeliä ei tarvitse huuhtoa pois, mutta iholle jääneen geelin voi levittää laajemmalle alueelle tai taputella kasvopaperiin ylimääräiset.
4. Iholle voi naamion jälkeen levittää päivä- tai yövoiteen.

Vaikka harsonaamiota ei voi käyttää enää uudestaan, sitä ei kannata heti heittää vaan hyödyntää myös pussin pohjalle jäänyt seerumi! Ylimääräisen geelin voi levittää kaulalle, decolté -alueelle, käsiin tai muualle vartalolle pyyhkimällä. Käytetyn naamion voi myös kietaista kantapäiden ympärille ja laita niihin lopuksi jalkavoidetta.

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman edullisia, kasviuutteita sisältäviä harsonaamioita. Jos ihosi kaipaa kollageenia tai ubikinonia, näitäkin tehoaineita sisältävät harsonaamiot löytyvät sivustoltamme:
Kasvonaamiot ja ihonhoitotuotteet

Aiheen tuotteita

BIOAQUA kasvonaamio Aloevera

BIOAQUA kasvonaamio Aloevera
3.50
◉ Heti varastosta

BIOAQUA kasvonaamio Etanaseerumi

BIOAQUA kasvonaamio Etanaseerumi
6.00
◉ Heti varastosta

BIOAQUA kasvonaamio Oliivi

BIOAQUA kasvonaamio Oliivi
3.50
◉ Heti varastosta
»