logo Palaa etusivulle

.: Kaikki aihealueet

Guasha - Antiikin kauneusrituaalista moderneihin hoitomuotoihin

.: Katso artikkelit aiheesta Ihon- ja vartalonhoito

Artikkelikuva

Guasha-kivi on perinteinen kiinalainen hoitomuoto, joka on ollut käytössä jo vuosisatojen ajan. Viime vuosina guasha-kivestä on tullut suosittu myös länsimaissa erityisesti ihonhoidossa. Guasha-kivellä hierominen kasvojen ihoa parantaa verenkiertoa, lievittää turvotusta ja kiinteyttää ihoa.

Guasha-kivessä on tärkeää sen laatu, muoto ja materiaali. Usein guasha-kivet ovat valmistettu erilaisista mineraaleista kuten jadeista, rodoniiteista tai kvartseista. Kivi valitaan käyttötarkoituksen mukaan sen värin ja ominaisuuksien perusteella. Tärkeää on myös kiven sileys ja muoto, jotta sen kanssa saa aikaiseksi tasaisen ja miellyttävän hieronnan.

Guasha-kivellä hieromalla ihoa, saadaan aikaiseksi imunestekiertoa aktivoiva ja lymfaattista kuona-ainetta poistava vaikutus. Tämän seurauksena iho näyttää kiinteämmältä ja raikkaammalta. Guasha-hieronta auttaa myös vähentämään ryppyjä ja juonteita, sillä hieronta lisää ihon kollageenin tuotantoa ja auttaa ihoa uudistumaan.

Guasha-kivi on erityisen tehokas kasvojen alueen ihonhoidossa, mutta sitä voidaan käyttää myös muihin kehon osiin. Kivi sopii esimerkiksi selkähierontaan ja niskan alueen jännitystilojen hoitoon.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan guasha-hierontaa, kannattaa varmistaa, että kivestäsi on hyvälaatuinen ja saat ohjeet oikeaoppiseen hierontatekniikkaan. Muista myös huolehtia riittävästä nesteytyksestä hieronnan jälkeen, jotta kehon kuona-aineet poistuvat tehokkaasti.

Guasha-kivi on perinteinen ja luonnonmukainen hoitomuoto, joka sopii erityisesti niille, jotka haluavat luoda kauneusrutiineistaan miellyttävän ja rentouttavan kokemuksen. Guasha-hieronnan avulla voit tukea kehosi terveyttä ja parantaa ihosi kauneutta.

Osta tästä - Katso myös Jade Roller

Aiheen tuotteita

BIOAQUA kasvonaamio Oliivi

BIOAQUA kasvonaamio Oliivi
3.50
◉ Heti varastosta

BIOAQUA kasvonaamio Aloevera

BIOAQUA kasvonaamio Aloevera
3.50
◉ Heti varastosta
»