logo Palaa etusivulle

.: Kaikki aihealueet

Laihduttaminen

.: Muut artikkelit aiheesta Painonhallinta

Artikkelikuva

Mainokset lupaavat nopeaa ja pysyvää laihtumista hetkessä ilman ponnisteluja. Liian hyvää ollakseen totta?
Kyllä! Kaikkihan me tiedämme, että oikotietä onneen ei ole. Pysyviä tuloksia painonhallinassa saadaan vain liikunnalla ja ennen kaikkea terveellisellä ja kaloreiltaan kulutukseen nähden oikein mitoitetulla ruokavaliolla.

Painonpudotuksessa voi toki käyttää apuna erilaisia valmisteita ja laitteita. Mm. vihreän teen, Oolong- ja Pu Erh-teen, chilin, ginsengin ja vihreän kahvin uskotaan kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja ne ovatkin myös monin muin tavoin hyviä ja terveellisiäkin lisiä ruokavalioon. Erilaiset hierontalaitteet laittavat veren kiertämään, kiihdyttävät rasvakudoksen aineenvaihduntaa ja rentouttavat liikunnan rasittamia lihaksia.

Paras tapa saada vitamiinit ja hivenaineet on tietysti saada ne ruoasta. Dieetin aikana kannattaa ehkä kuitenkin varmistaa riittävä vitamiinien saanti myös vitamiini- ja hivenainetableteilla. B-ryhmän vitamiinit ovat erityisen tärkeitä laihduttajalle. Ne ehkäisevät anemiaa, osallistuvat hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen, aineenvaihduntaan, ehkäisevät väsymystä ja uupumusta, parantavat vastustuskykyä ja pitävät yllä normaalia hormonitoimintaa. Koska B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, niiden yliannostuksen vaaraa ei ole. Elimistö ottaa tarpeellisen, loppu poistuu luonnollista tietä.

Liiku enemmän, syö terveellisemmin. Lepää riittävästi ja nauti elämästä.

Aiheeseen liittyviä tuotteita

Pu Erh - Punainen Tee 20 pss

Pu Erh - Punainen Tee 20 pss
6.40
◉ Heti varastosta

Elektroninen TENS Hierontalaite

Elektroninen TENS Hierontalaite
29.00
◉ Heti varastosta

Vibro Shape hierova laihdutusvyö

Vibro Shape hierova laihdutusvyö
49.00
◉ Heti varastosta

BALO Laihdutusgeeli 85ml

BALO Laihdutusgeeli 85ml
7.00
◉ Heti varastosta
»