logo Palaa etusivulle

.: Kaikki aihealueet

Talvi-iho

.: Katso artikkelit aiheesta Ihon- ja vartalonhoito

Artikkelikuva

Suomen talvessa ihonhoito on haastava laji: ulkona paukkuu pakkanen, lämmitetty sisäilma on kuivaa ja lämmönvaihtelut kuivattavat ihoa entisestään. Kun päästään helmikuisille hangille, kevätaurinko polttaa helposti. varsinkin atoopikoilla ja herkkäihoisilla talven jäljet voivat näkyä jopa ihottumana. Erityisesti kasvojen ja käsien ihon hoitoon kannattaa kiinnittää huomiota talvella.

Näin hoidat ihoasi talvella:

1. Jos iho on erittäin kuiva, perusvoidetta kannattaa käyttää myös kasvojen rasvaamiseen. Mitä kuivempi iho, sen rasvaisempi tuote kannattaa valita.
2. Kuuma vesi vie iholta kosteutta. Suihku- ja kasvojenpesuvesi kannattaa pitää mahdollisimman haaleana.
3. Liikaa vesipesua on syytä välttää. Meikinpoistoon kannattaa käyttää veden asemesta perusvoidetta, öljyä tai puhdistuspyyhkeitä mikäli kasvojen iho on erittäin kuiva.
4. Yövoiteet ovat usein rasvaisempia kuin päivävoiteet. Talvella voikin käyttää päivällä yövoidetta ja yöllä päivävoidetta.
5. Iho tulee talvella puhdistaa erityisen hellävaraisesti ja liiallista kuorimista kannattaa välttää koska kuorinta heikentää ihon luonnollista suojakalvoa. Toisaalta kuorittu iho ottaa paremmin vastaan voiteita ja niiden ravinteita ja pysyy pehmeänä pidempään. Kuorinnan jälkeen kannattaa käyttää kosteuttavaa voidetta tai naamiota.
6. Kosteuttavia naamioita kannattaa käyttää normaalia useammin, esim. kerran viikossa. Suihkun tai saunan jälkeen naamion tehoaineet imeytyvät ihoon paraiten.
7. Ulkoillessa iho tulee suojata erityisen hyvin. Korvat, nenä ja posket kannattaa suojata joko vaatteella tai suojavoiteella. Myös aurinkosuojavoiteet ovat tarpeellisia viimeistään helmikuussa.
8. Talvella iho kaipaa myös sisäistä kosteutusta, veden juontia ei pidä unohtaa talvellakaan.
9. Moni syö D-vitamiinilisää talvella, se vahvistaa myös ihoa.

Valikoimastamme löydät hyvin rasvaisen ginseng-voiteen. Sitä voi käyttää kuiville, koville ja halkeileville ihoalueille, mutta se sopii erittäin hyvin myös hyvin kuivalle kasvojen iholle. Voiteen sisältämä mehiläiskuningatarhyytelö kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti ja E-vitamiini vähentää ihon kuivuutta ja auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa.

Konjac-sienillä puhdistat ja kuorit ihosi hellävaraisesti. Ne sopivat hyvin myös erittäin herkälle iholle, eivätkä sisällä säilöntä-, väri- tai lisäaineita. Pure Konjac-sieni sopii kaikille ihotyypeille, Aloe vera-sieni rauhoittaa ja kosteuttaa ja bambuhiilisieni sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle tai akneiholle puhdistaen epäpuhtauksia ja tasapainottaen sen toimintaa.

Harsonaamiot ovat helppo ja tehokas tapa kosteuttaa ihoa. Kollageeni + Q10 -harsonaamio kosteuttaa, ravitsee ja pehmentää ihoa ja erityisesti ikääntyvä iho hyötyy kasvonaamion sisältämästä kollageenista. Viinirypäleuute + Q10 -harsonaamio kosteuttaa erityisen tehokkaasti ihon pintakerroksia, ravitsee ja pehmentää ihoa sekä auttaa ihosoluja uusiutumaan. Aloe Vera + Q10 -harsonaamio sopii erityisen hyvin herkkäihoisille. Aloe vera rauhoittaa ja lievittää ihon tulehduksia, kiihdyttää verenkiertoa ja nopeuttaa solujen uusiutumista ja korjausta. Aloe vera suojaa ihoa myös UV-säteiltä.

Aiheen tuotteita

BIOAQUA kasvonaamio Oliivi

BIOAQUA kasvonaamio Oliivi
3.50
◉ Heti varastosta

BIOAQUA kasvonaamio Etanaseerumi

BIOAQUA kasvonaamio Etanaseerumi
6.00
◉ Heti varastosta

Bisutang harsonaamio Kulta

Bisutang harsonaamio Kulta
6.00
◉ Heti varastosta
»