logo Palaa etusivulle

.: Kaikki aihealueet

Detox-kehonpuhdistus

.: Muut artikkelit aiheesta Kehonpuhdistus

Artikkelikuva

Tänä päivänä ravintomme sisältää helposti liikaa eläinvalkuaista, maitotuotteita, sokeria, valkoisia jauhoja ja huonoja rasvoja ja liian vähän kokojyväviljaa, juureksia, papuja, marjoja ja hedelmiä. 

Ihmisen ruoansulatuksen tulisi kestää n. 18 tuntia, mutta huonolaatuinen ravinto saattaa pysyä elimistössämme jopa 72 tuntia. Tässä ajassa ravinnosta ehtii imeytyä enemmän myös haitallisia aineita jotka saattavat aiheuttaa esim. päänsärkyä, nivelsärkyä, ummetusta ja ripulia. Kun kuona-aineita kertyy elimistöön riittävä määrä, saattaa siitä aiheutua myös mm. ruoansulatusongelmia, väsymystä, iho-oireita, infektioita tai hiivasyndroomaa.

Elimistö ilahtuu puhdistuskuurista, joka antaa sille lomaa raskaasta, prosessoidusta ja ravintoköyhästä ruoasta. 

Mehu- tai vesipaasto on tehokkain puhdistuskuuri, mutta kaikille se ei sovi. Kehonpuhdistuksen voi suorittaa myös nauttimalla puhdistavia ruokia ja juomia 3-5 päivän ajan muutaman kerran vuodessa. 

-Nauti tuoreista hedelmistä ja vihanneksista valmistettuja keitto- ja liemiruokia, salaatteja ja smoothieita
-Valmista tattari- ja hirssipuuroja
-Syö idätettyjä siemeniä ja versoja 
-Juo runsaasti vettä, vihannes-, marja-, hedelmä- ja vehnänorasmehuja ja erilaisa teejuomia (yrttitee, vihreä tee). 

Kun kehonpuhdistus käynnistyy ruokavalion avulla, lisätehoa prosessiin saa käyttämällä yöaikaan Detox-laastareita jalkapohjissa. Detox-laastareissa käytettävät lääkekasvit kiihdyttävät lymfakiertoa ja edistävät myrkkyaineiden ja epäpuhtauksien poistumista elimistöstä.

Kun elimistö puhdistuu mieli virkistyy, olo kevenee ja elinvoima lisääntyy. Kehon toiminta- ja vastustuskyky paranevat, yleiskunto kohenee ja iho kaunistuu, silmät säihkyvät.

Aiheeseen liittyviä tuotteita

Detox -kehonpuhdistus-laastari 3 x 10 kpl

Detox -kehonpuhdistus-laastari 3 x 10 kpl
24.00
◉ Heti varastosta
-30%

Neitsyttee Premium 15 pss

Neitsyttee Premium 15 pss
9.00
◉ Heti varastosta