Green Master -juomajauhe 20 pss + 20 kaps.

Puhdistavaa ja ravitsevaa klorofyllia!


Haluaisitko kokeilla monivaikutteista painonhallintavalmistetta? Green Master -valmisteella kiihdytät aineenvaihduntaasi, pidät yllä kehon pH-tasapainoa ja saat siitä vielä runsaasti erilaisia antioksidantteja ja vitamiineja.
Pakkauksessa on 20 pss nopeasti veteen liukenevaa teejuomajauhetta ja 20 kapselia, jotka sisältävät mm. ohranorasta, vehnänorasta ja valkoista mulperia.
Nauti 2 kapselia ja 2 pussillista päivässä liuotettuna 3-5 dl nestettä.
VINKKI: Miellyttävin tapa nauttia jauhe, on sekoittaa se esim. hedelmä- tai vihannessmoothieen.Neitsyttee tehostaa aineenvaihduntaa ja suolen toimintaa.

Karvaskurkku auttaa säilyttämään elimistö sokeritasapainon.

Klorella tukee aivojen ja maksan toimintaa, parantaa ruoansulatusta, auttaa kehon kudosten uudistumisessa ja terveessä painonpudotusprosessissa, vähentää tulehdusta, parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja auttaa kehoa poistamaan haitallisia myrkkyjä.

Vehnänoras sisältää runsaasti klorofyllia eli lehtivihreää. Lehtivihreä vaikuttaa mm. kehon solujen aineenvaihduntaan, hapenottokykyyn ja sydämen sekä muiden lihasten toimintaan. Puhdistaa elimistöä.

Ohranoras on vehnänoraan tavoin erittäin ravintorikas ja sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja tärkeitä aminohappoja. Alkalisoi kehoa parantamalla happo-emäs tasapainoa.

Nokkonen on terveyttä vahvistava ja anemiaa hoitava yrtti, parantaa vastustuskykyä.

Sitruunaruohon lehti parantaa verenkiertoa, sillä on antiseptinen vaikutus, parantaa vastustuskykyä.

Ruusunmarja sisältää runsaasti mm. C -vitamiinia, ehkäisee virtsatien tulehdusta, hoitaa ja ehkäisee päänsärkyä ja pahoinvointia.

Valkoinen mulperi vähentävää ruoan glykeemistä indeksiä, on antioksidanttirikas ja hyvä raudan, kalsiumin ja C-vitamiinin lähde.

Ananas nopeuttaa nesteen poistumista kehosta, edistää ruoansulatusta, edistää rasvan palamista.

Inuliini on imeytymätöntä ravintokuitua, jota on luonnossa mm. sikurijuuressa, maa-artisokassa ja mustajuuressa. Suoliston bakteerit voivat käyttää sitä ravintonaan. Se toimii prebioottina eli lisää hyödyllisten bakteerin kasvua tai aktiivisuutta suolistossa.

Orapihlaja sisältää flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteina, ja suojaavat soluja vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta haitoilta. Se vaikuttaa sydämen toimintaan tehostavasti ja näin vaikuttaa myönteisesti mm. verenpaineeseen. Orapihlajalla saattaa myös tasapainottaa veren rasva-arvoja ja ehkäistä verisuonten kovettumista.

Magnesiumi ja kalsium edesauttavat lihasten toimintaa, ovat hyväksi luustolle, hampaille ja hermostolle. Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien toimintaa, magnesium elektrolyyttitasapainoa.

Ominaisuudet
Ainesosat: neitsyttee, vehnänoras, ohranoras, nokkonen, sitruunaruohon lehti, ruusunmarja, valkoinen mulperi, ananas, orapihlajanmarja, klorella, karvaskurkku, inuliini, kalsium, gelatiini, magnesium, C-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini.
Päiväannoksen ravinnesisältö: C-vitamiini: 60 mg (NRV 75%), B6-vitamiini: 2 mg (NRV 143%), B1-vitamiini 1,4 mg (NRV 127%), Kalsium: 240 mg (NRV 30% , magnesium: 150 mg (NRV 40%). NRV: päivittäinen saanti aikuisille.