Neuro Relax-kapselit 30 kpl

Luonnonmukainen apu nukahtamisvaikeuksiin


Kärsitkö nukahtamisvaikeuksista, mutta haluaisit välttää lääkkeitä?
Mikset kokeilisi NeuroRelax -kapseleita, jotka sisältävät hermostolle välttämättömiä vitamiineja ja yrttejä, ja auttavat sinua rentoutumaan ja saamaan helpommin unen päästä kiinni.
Suositeltu annostus: 2 kapselia päivässä.PALSAMIKÖYNNÖS (Schisandra chinensis) eli sitruunaköynnös on aasialainen köynnöskasvi, jota viljellään puutarhoissa sekä koriste- että hyötykasvina. Sitä on vuosituhansien ajan käytetty kiinalaisessa lääketieteessä. Marja on adaptogeeninen eli kehon toimintoja tasapainottava ja vastustuskykyä lisäävä.
Schisandra lisää hapenottokykyä, fyysistä ja psyykkistä kestävyyttä ja stressinsietokykyä. Schizandralla saattaa vaikuttaa myönteisesti myös maksan toimintaan ja ruoansulatuselimistöön. Kiinassa yrttiä on perinteisesti käytetty myös ihon nuorekkuuden ja elinvoimaisuuden säilyttämiseen.

HUMALALLa (Humulus Lupus) on rentouttava ja lievästi unettava vaikutus.

SITRUUNAMELISSA (Melissa officinalis) on voimakkaasti rauhoittava yrtti. Sitä kutsutaan myös sydän- ja hermoyrtiksi ja sitä on käytetty sydämen ja hermojen rauhoittamiseen. Se tehoaa myös alakuloisuuteen, tuo mielenrauhan ja henkisen tasapainon.
Sitruunamelissa auttaa myös psyykkisperäisiin sydänvaivoihin (esim. paniikkihäiriö), migreeniin, kuukautis- ja vaihdevuosivaivoihin sekä hermostollisiin vatsan ja suoliston kipuihin ja vaivoihin.

VALERIANA (Rohtovirmajuuri, Valeriana officinalis) on monen tuntema, perinteinen unilääke. Sen sanotaan myös laukaisevan jännitystä, lihaskouristuksia, poistavan ilmavaivoja sekä lisäävän valkosolujen määrää ja näin parantavan immuniteettia.

Ominaisuudet
Sisältö: palsamiköynnöksen marjajauhe (Schisandra), gelatiini, sitruunamelissauute, valerianauute, humalankukkauute, B1- ja B6-vitamiinia.