Postin Economy-kirjeiden kuljetusnopeus on nykyään jopa 7-10 vrk. Suosittelemme Pikkupakettia pienille lähetyksille.
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Ihonhoito Share

Vibrant Glamour Hyaluronihapposeerumi 15 ml

Palauta ihosi luonnollinen kosteus ja raikkaus

Seerumi sisältää tutkitusti tehokkaimpia kosteuttavia ainesosia. Jokainen pisara pehmentää, nuorentaa ja parantaa ihosi luonnollista suojausta. Pehmentää ja kosteuttaa karhean, kuivan ihon ja kiinteyttää ikääntyvää ihoa. Koostumuksensa ansiosta seerumi imeytyy tehokkaasti ihon kaikkiin kerroksiin. Sopii kaikille ihotyypeille.

8.20 €

Tuote loppu

Kommentit

Hyaluronaani, hyaluronihappo
Hyaluronaani eli hyaluronihappo on solujen pinnalla valmistuva ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Se on suurimolekyylinen mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani ja sitä esiintyy lähes kaikissa kudoksissa. Koska hyaluronaani imee itseensä vettä, se on suosittu raaka-aine ihonhoitotuotteissa.

Hyaluronihapon vaikutusta ihon ikääntymisen hidastamiseen on kliinisesti tutkittu. Sen on todettu vaikuttavan ihoon monella tapaa positiivisesti: se sitoo kosteutta, silottaa juonteita, saa ihon näyttämään nuorekkaalta ja tuntumaan kimmoisammalta ja pehmeämmältä. Kuten kollageenia, myös hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee iän myötä; iho kuivuu ja veltostuu. Erityisen tehokasta hyaluronihappo on C-vitamiinin kanssa, koska C-vitamiini tehostaa sen imeytymistä.

Hyaluronihappotuotteissa saatetaan käyttää hyaluronihapon eri molekyylikokoja tai niiden yhdistelmiä. Suurimolekyylinen kosteuttaa tehokkaasti, pienemmät molekyylit ovat tehokkaampia kiinteyttäjiä, ryppyjen poistajia ja ihon pienten vaurioiden korjaajia koska ne pääsevät syvemmälle ihoon. Kasvojenhoitotuotteista seerumien pitoisuudet ovat yleensä korkeimmat.

Lue lisää: Hyaluronihappo, retinoli, kollageeni ja ubikinon - kosmetiikan "ihmeaineet"

Ominaisuudet

Ainesosat: Vesi, butanediol, aminohappo (soijapapu), halmitoyl hexapeptide -12, pensaspionin (paeonia suffruticosa) juuriekstrakti (antioksidantti), potassium sorbate hydroxybenzoate.

Toimituskulu: 5.00 € - Postipaketti 16 nouto Postin palvelupisteestä

Ei vielä arvosteluita
PÄIVÄN KYSYMYS
ihonhoito