Luotettavaa verkkokauppaa kohta 20 vuotta.
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
IHONHOITO Share

BIOAQUA kasvonaamio Aloevera

Puhdistaa ja kosteuttaa

Helppokäyttöinen harsonaamio sisältää luonnollista aloe vera -uutetta. Aloevera kosteuttaa, ravitsee ja kirkastaa ihoa. Se rauhoittaa ja lievittää ihon tulehduksia, nopeuttaa solujen uusiutumista ja suojaa ihoa mm. UV-säteiltä. Aloe vera sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja ja sopii yleensä myös herkkäihoisille.

3.50

Kommentit

• Kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille

• Rauhoittaa
• Suojaa
• Lievittää tulehduksia
• Uudistaa

KÄYTTÖOHJE
1. Puhdista kasvojen ja kaulan iho.
2. Poista suojakalvo.
3. Aseta naamio kasvoille ja anna vaikuttaa 20 min.
4. Poista naamio kasvoilta. Älä huuhtele kasvoja, ylimääräistä geeliä voi levittää kaulalle ja dekolté-alueelle (myös kun naamio on vielä paikoillaan).

HUOM! Mikäli naamio ärsyttää ihoasi, poista se välittömästi ja huuhtele iho runsaalla, puhtaalla vedellä.

Akne

Aikuisiän akne

Ihonhoito kesällä

Talvi-iho

Harsonaamiot ja niiden käytön hyödyt

Ominaisuudet

Tehoaineet: Aloe verauute (Aloe vera), EDTA (etyleenidiamiinitetraetikkahappo), PEG-40 (Risiiniöljy, hydrattu, etoksyloitu), Hamamelis virginiana (Amerikantaikapähkinä)

Toimituskulu- ja-tapa:

1.00 € - Economy-kirje (ensisijainen)

Ei vielä arvosteluita
PÄIVÄN KYSYMYS
ihonhoito

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita

Saunominen ja suolakylpy puhdistavat kehoasi

Onko muita keinoja puhdistaa kehoa kuin erilaiset detox-kuurit, puhdistavat lisäravinteet ja jalkapohjalaastarit? On!

Ultraviolettisäteily, haitat ja hyödyt

Ultraviolettisäteily (UV) on näkymätöntä elektromagneettista säteilyä, joka on peräisin auringosta. Ultraviolettisäteiden aallonpituus vaihtelee. UVC-säteet ovat lyhyimpiä ja ne jäävät ilmakehään.

Harsonaamiot ja niiden käytön hyödyt

Viikottainen kasvonaamion käyttö voi parantaa paljonkin ihon kuntoa ja ulkonäköä. 'Sheet maskit', eli valmiit harsonaamiot ovat nyt erityisen trendikkäitä, eikä ihme: ne ovat edullisia, helppoja ja valinnanvaraa eri tehoaineissa löytyy.

Ihonhoito kesällä

Kuten talvi, myös kesä asettaa omat haasteensa ihonhoidolle. Kesällä iho voi pääsääntöisesti hyvin. Ilma on kosteaa, joten kosteuttamista iho ei tunnu kaipaavan samalla tavalla kuin talvella.

Selluliitti - miten eroon?

Rasvakudos on välttämätöntä ihmisen hyvinvoinnin kannalta, mutta niin kuin monessa muussakin asiassa, "liika on liikaa" ja "laatu ratkaisee". Terve rasvakudos on rasvaa, selluliitti on koteloitunutta rasvaa.

Akne ja eteeriset öljyt

Akneihon hoitoon löytyy paljon erilaisia tuotteita käsikauppatavarana ja apteekeista, mutta itsekin voi valmistaa luonnonkosmetiikkaa, jolla aknea ja sen jättämiä arpia voi hoitaa.

Kuivan ja herkän ihon kuorinta

Ihonkuorinnan tarkoituksena on poistaa ihon pinnalta kuolleita soluja. Ne saattavat tehdä ihon pinnasta samean, epätasaisen ja karhean ja vaikeuttavat muiden hoitoaineiden imeytymistä.