69.0% palautekyselyyn vastanneista vastasi verkkokaupan käytön olevan helppoa
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Hengitys Share

Kristallisuolalamppu

Tyylikäs vaihtoehto

Aseta tämä tyylikäs kristallisuolalamppu sänkysi viereen, työpisteellesi tai vaikka lempinojatuolisi läheisyyteen.
Lampun lämmössä vuorisuolakristallit vapauttavat huoneilmaan negatiivisia ioneita ja huoneilma puhdistuu. Pehmeä valo rauhoittaa ja rentouttaa.

49.00 €

Kommentit

Lampun avulla voit vähentää sähkömagneettista säteilyä esim. tietokoneen äärellä. Monet astmaatikot tai muista hengityselinsairauksista kärsivät henkilöt kokevat saavansa hyötyä suolalampusta.

Tiesitkö, että Himalajan vuorisuola on alunperin ollut merisuolaa?

Aikojen alussa nykyinen Himalajan vuoristo oli merenpohjaa, mutta 40-50 miljoonaa vuotta sitten Intian ja Aasian mannerjalustat kohtasivat ja sen sijaan, että toinen mannerjalusta olisi liukunut toisen alle, molempien reuna-alueet alkoivat rypistyä ja poimuuntua törmäyksen johdosta ja nousta ylöspäin useiden kilometrien korkeuteen. Himalajan rinteiltä on vieläkin löydettävissä muinaisen merenpohjan merkkejä, kuten simpukankuoria ja korallinkappaleita.

Laattojen väliin jäi alkumeri, josta vesi haihtui pikkuhiljaa ilmaston lämpenemisen ja auringon vaikutuksesta, mutta suola jäi Himalajan vuoriston alaosiin ja paine on aikojen saatossa puristanut sen nykyiseen muotoonsa. Suolan punainen väri johtuu maaperässä olevasta mangaanista ja raudasta.

Ominaisuudet

Virtalähde: USB -portti • Materiaali: ABS- ja PC-muovi, elektronikkakomponentit • Nimellisjännite: DC5V • Virta: 100-600mA • Johdon pituus: 1.2 m • Nimellisteho: 3 W • Toiminnot: yövalo, tunnelmavalo, negatiiviset ionit • Koko: 94 x 94 x 141 mm

Toimituskulu: 8.5 €

Ei vielä arvosteluita
PÄIVÄN KYSYMYS
hengitys