Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Saippuat

Bee&Flower Santelipuusaippua 81 g

Ihanaa, kestävää tuoksua itselle tai lahjaksi!

Kaipaatko kotiisi eksoottista, piristävää tuulahdusta?
Santelipuun tuoksu rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Se tasapainottaa ihoa ja pitää kehon raikkaana pitkään.
Saippua antaa kestävän ja miellyttävän tuoksun kylpyhuoneeseen tai wc -tiloihin. Kauniisti pakattu saippua on ilo antaa vaikkapa lahjaksi.

3.20 €

Kommentit

Santelipuu on kotoisin Intiasta ja se on yksi vanhimpia parfyymiaineksia. Se on ollut vuosisatoja olennainen osa intialaista kauneudenhoitoa ja sitä on käytetty tuhansien vuosien ajan erilaisissa itämaisissa rituaaleissa, suitsukkeissa ja palsamointiaineena. Santelipuuta on perinteisesti ollut myös temppelien rakennusmateriaali.

Santelipuusaippua puhdistaa ihon poistamatta sen luonnollista kosteutta ja pitää sinut raikkaana koko päivän. Se sopii erinomaisesti runsaasta hikoilusta kärsivälle.

Santelipuun eteeriset öljyt voivat helpottaa myös aknea ja tasapainottaa ärtynyttä, kuivaa tai tulehtunutta ihoa.

Santelipuuöljyn tuoksu on syvä, pehmeä, makean metsäinen. Se luo harmoniaa ja aistikkuutta, rentouttaa, energisoi ja kohottaa mielialaa. Jos vaatekaapissasi on koiongelma, laita sinne pala santelipuusaippuaa!

Vaikka santelipuun tuoksua pidetään usein hieman miehekkäänä, sopii se hyvin myös naisille. Se on myös erinomainen parranajosaippua.

Ainekset: Natriumpalmaatti, Natrium Palm kernelate, vesi, palmuöljy, kookosöljy, glyseriini, natriumkloridi, EDTA, Santalum albumi (santelipuu) -uute.

Toimituskulu: 3 €

Ei vielä arvosteluita
Tuotteista 98.3% heti Lahden varastosta!