Artikkeleitamme on luettu yli 600.000 kertaa!
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
IHONHOITO Share

Mabox Hyaluroni/C-vitamiiniseerumi 30 ml

Orgaaninen, 100 % vegaaninen

Runsaasti C-vitamiinia sisältävä seerumi kosteuttaa, vähentää tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja virkistää väsynyttä ihoa.
Seerumi lisää ihon omaa kollageenituotantoa, suojaa auringon aiheuttamilta ihovaurioilta, häivyttää ryppyjä ja juonteita ja pitää ihon raikkaana, pehmeänä ja nuorekkaana. Sopii myös akneihon hoitoon.

14.00

Kommentit

C-vitamiini on hyvin vahva antioksidantti. Se neutraloi vapaita radikaaleja jotka aiheuttavat ihon vanhenemista ja vähentävät ihon kollageenipitoisuutta. Seerumi ehkäisee aknearpia, ehkäisee ja vaalentaa ihon pigmenttiläiskiä ja kirkastaa ihoa.

KÄYTTÖ: Lisää muutama tippa seerumia kasvojen iholle ja hiero kevyesti sormenpäillä kunnes se on imeytynyt ihoon. Voit käyttää seerumia 1-2 kertaa päivässä.

HUOM!
Tee allergiatesti ennen seerumin levittämistä kasvoille seuraavasti: laita tippa seerumia ranteen iholle tai korvan taakse. Jos minkäänlaisia oireita ei ilmaannu 15 min kuluessa, voit levittää seerumin kasvoillesi.

Vain ulkoiseen käyttöön.

Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta.

Lue lisää:
Ikääntyvä iho

Hyaluronihappo, retinoli, kollageeni ja ubikinon - kosmetiikan "ihmeaineet"

Ominaisuudet

AINESOSAT: vesi, polyglyseriini-6, hyaluronihappo, kodiumuute, rypäleensiemenuute, resveratroli, kehäkukkauute, kaktuksennesteuute (Opuntia), ruusunkukkauute, kreatiini, polyglutamiinihappo, alfa-tokoferoli (E-vitamiini), allantoiini, fenyylimetanoli, salisyylihappo, glyseriini, palsamipelargoniuute.

Toimituskulu- ja-tapa:

4.00 € - Pikkupaketti perille (ensisijainen)

Ei vielä arvosteluita
PÄIVÄN KYSYMYS
ihonhoito

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita