Lue kanta-asiakaseduista ja liity!
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
IHONHOITO Share

Mabox Retinol yövoide 50 ml

Kosteuttava yövoide aikuiselle iholle

Retinolia (A-vitamiini) ja E-vitamiinia sisältävä yövoide kiinteyttää, kosteuttaa ja nuorentaa ihoa. Se häivyttää ryppyjä, arpia ja pigmenttiläiskiä ja vähentää aknea. Voide sopii myös silmänympärysten herkälle iholle.
71 % orgaaninen voide sisältää luonnollisia ainesosia joita saadaan mm. aloesta, vihreästä teesta, jojobasta ja sheavoista.
Ei sisällä täyteaineita, parabeeneja tai haitallisia hajuste- ja väriaineita. Dermatologisesti testattu, eläinkokeeton tuote.

22.00

Kommentit

Retinoli

Retinoli on A-vitamiinin tavallisin muoto ja yksi ihmisen tarvitsemista rasvaliukoisista vitamiineista. Retinoli hidastaa ihon ikääntymistä.
Koska retinoli aktivoi ihon hiussuonistoa, iho saa enemmän happea, kuona-aineet poistuvat tehokkaammin ja iho uudistuu nopeammin. Tähän perustuu sen teho esim. aknen hoidossa. Retinoli myös vähentää ryppyjä, pehmentää ihoa, kiihdyttää kollageenin muodostusta ja edistää arpien ja UV-säteilyn haittavaikutusten paranemista.
Retinolia sisältäviä voiteita kannattaa käyttää iltaisin, sillä sen teho katoaa päivänvalossa. Suurina pitoisuuksina se myös herkistää UV-säteilylle.
Aluksi A-vitamiini voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa jopa punoitusta, näppylöitä, ihon kuivumista ja kiristymistä, mutta kun iho tottuu, oireet häviävät.

KÄYTTÖ
Levitä voidetta kasvojen ja kaulan iholle iltaisin kevyesti hieroen kunnes voide on imeytynyt. Parhaat tulokset saadaan käyttämällä voidetta säännöllisesti.

Lue lisää:
Ikääntyvä iho

Hyaluronihappo, retinoli, kollageeni ja ubikinon - kosmetiikan "ihmeaineet"

Ominaisuudet

AINESOSAT: vesi, butyleeniglykooli, trehaloosi, setearyyliolivaatti, sorbitaaniolivaatti, capric triglyseride (neutraaliöljy), setearyylialkoholi, isononyl isononanoaatti, retinoli (A-vitamiini), jojobansiemenöljy, vihannesportulakkauute, pensaspioninjuuriuute, rohtosalkoruusunjuuriuute, metsälehmuksenkukkauute, etelänarnikinkukkauute, hyaluronihappo, alfa-tokoferoli (E-vitamiini), ksantaanikumi, allantoiini, fenyylimetanoli, salisyylihappo, glyseriini, sorbiinihappo, hajuste.

Toimituskulu- ja-tapa:

6.00 € - Postipaketti 16 nouto Postin palvelupisteestä (ensisijainen)

Arvostelut:

paljon halvempi kuin merkkituotteet. miksette mainosta tätä??!! - siloposkinen, kuusam
RatingRatingRatingRatingRating

PÄIVÄN KYSYMYS
ihonhoito

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita