93.8% palautekyselyyn vastanneista vastasi voivansa suositella verkkokauppaamme
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Ihonhoito Share

BIOAQUA Aloe Vera -kasvonaamiogeeli 220 g

Rauhoittaa ja kosteuttaa

92% puhdasta Aloe vera -uutetta sisältävä geeli sopii kaikkeen ihonhoitoon, myös miehille!
BIOAQUA Aloe Vera -geeli kosteuttaa, rauhoittaa, auttaa parantamaan akne-arpia, supistaa laajentuneita ihohuokosia ja rauhoittaa ärtyneen ihon esim. parranajon tai auringon jälkeen.
Käytä geeliä naamiona, anna vaikuttaa 15-20 min ja huuhtele pois.

17.00 €

Tuote loppu

Kommentit

Geeliä voi käyttää myös koko vartalon ihon hoitoon naamion tapaan. Se sopii myös hyvin herkälle, kuivalle, ärtyneelle ja akneiholle ja auringonoton jälkeen.

Sisältää puhdasta aloe vera-uutetta.

Aloe vera
Ikääntyvä iho
Akne
Aikuisiän akne

Ominaisuudet

Raaka-aineet: vesi, glyseroli, butyleenikarbonaatti, aloe -uute 92%, glyseriini, polymetyylimetakrylaattiesteri, alfa-arbutiini, hiivauute, glykosyylitrehaloosi, lakritsinjuuriuute, sodiumpolysakkaridi, hydrattu tärkkelyshydrosylaattidekstaraani, karbomeeri, trietanoliamiini, methylisothiazolinone, sodiumhyaluronaatti, etyleenidiamiinitetraetikkahappo, aromi, PEG-40 hydrattu risiiniöljy.

Geelin sisältämä alfa-arbutiini auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä.

Toimituskulu: 5 €

Arvostelut:

5/5
Mieskin innostui kasvonaamioista :) Laitetaan aina saunan jälkeen ja tuntuu kyllä iho ihanalta tämän jälkeen. - Kipa, Hollola

5/5
Olen nyt kuukauden verran käyttänyt geeliä kerran viikossa ja aion jatkaa. Minulla on ollut paha akne ja muitakin iho-ongelmia, ei ole ainakaan pahentunut, päin vastoin. Ero entiseen ei vielä ole kovinkaan suuri, mutta virkistää tällainen itsensä pieni hemmottelu muutenkin. - Anni, Rauma

PÄIVÄN KYSYMYS
ihonhoito