Luotettavaa verkkokauppaa kohta 20 vuotta.
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
HENGITYS Share

Bionase infrapunahoitolaite nenälle

Hoida nenä kuntoon

Kotikäyttöinen kannettava nenän limakalvojen hoitolaite.
Laite tuottaa infrapunavaloa joka vilkastuttaa solujen toimintaa ja limakalvojen verenkiertoa. Kuona-aineet poistuvat tehokkaammin ja limakalvojen oma, luonnollinen vastuskyky paranee.

19.00

Kommentit

Infrapunavaloa, ns. punavaloa, on tutkittu paljon. Tutkimuksissa ei ole todettu punavalon aiheuttavan haittoja silloin, kun sitä käytetään oikein ja sopivan mittaisia aikoja. Silmille punavalo on jopa vähemmän haitallista kuin auringonvalo.

Valon aallonpituus vaikuttaa siihen kuinka syvälle kudoksiin valo pääsee. UV-säteily ja sininen valo ovat lyhytaaltoisia ja ne jäävät ihon pintakerroksiin. Punavalon vaikutus ylettyy n. 3 mm syvyyteen hermoihin, verisuoniin ja rasvakudokseen. Kun valo osuu kudokseen, solujen toiminta vilkastuu ja esim. vammat paranevat nopeammin. Punavalon on todettu myös hillitsevän tulehduksia.

Nenässä tämä kaikki tarkoittaa sitä, että ärtyneet, mahdollisesti tulehduksista kärsivät nenän limakalvot alkavat toimia tehokkaammin, puhdistuvat ja tulehdus lievittyy.

Tämän johdosta nenän limakalvojen luonnollinen vastustuskyky paranee ja esim. allergisen nuhan oireet lievittyvät.

BioNasella ei ole sivuvaikutuksia ja sitä voidaan käyttää lääkityksen rinnalla. BioNase sopii myös lasten käyttöön.

Älä käytä laitetta valmiiksi ohjelmoitua 4,5 min aikaa pidempään. Pidemmässä käytössä punavalo saattaa kuumentaa herkkiä limakalvoja liikaa.

Ominaisuudet

Materiaali: ABS · Väri: valkoinen · Valo: 660nm Kapeakaistainen infrapuna-aalto · Hoitokerran ajastin: 4 minuuttia ja 30 sekuntia · Virtalähde: 1 x 9V alkaliparisto (ei sisälly toimitukseen) · Teho: 4-8mW jokaiselle nastalle · Energia: 1-2,5 J

Toimitussisältö

Nenänhoitolaite, sensorijohto

Toimituskulu- ja-tapa:

6.00 € - Postipaketti 16 nouto Postin palvelupisteestä (ensisijainen)

Arvostelut:

Kärsin ajoittaisesta limakalvojen kuivumisesta ja kipeästä nenästä. Ajattelin koiella tätä ja olin yllättynyt, se auttaa vaivaani. - Taina 57v.
RatingRatingRatingRatingRating

PÄIVÄN KYSYMYS
hengitys

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita