69.0% palautekyselyyn vastanneista vastasi verkkokaupan käytön olevan helppoa
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Hengitys Share - Yleisterveys

SinuCare® Nenäkannu

Allergian hoitoon

Uudenlainen nenähuuhtelukannu on helppokäyttöinen ja vie vähän tilaa lääkekaapissa! Nappia painamalla vesi virtaa, pää pidetään melkein pystyasennossa - pääset vähemmällä kumartelemisella. SinuCarea on helppo käyttää myös lasten kanssa, mukana tulee sopiva sovite heidän pienille nenilleen.

15.50 €

Ominaisuudet

Tilavuus: 300 ml
Nenähuuhtelu on hyvä keino ennaltaehkäistä ja hoitaa monia nenän ja hengitysteiden vaivoja. Sen avulla voi vähentää tukkoisuutta ja limakalvojen kuivumista, hoitaa ja ennaltaehkäistä mm. poskiontelotulehdusta ja allergisia oireita.

Nenähuuhtelu poistaa epäpuhtauksia sieraimista. Nenän huuhtelu on yksinkertaista eikä sillä ole vahingollisia sivuvaikutuksia. Nenähuuhtelu on osoittautunut tehokkaaksi mm. poskiontelotulehduksen ja kroonisen poskiontelotulehduksen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Sitä voi käyttää rinnan Suolapiipun kanssa.
Huuhtelun ja Suolapiipun olennaisin ero on siinä, että huuhtelu hoitaa paikallisesti, Suolapiipun kuivat suolakiteet kulkeutuvat myös pidemmälle ylä- ja alahengitysteihin.

Kemiallisten nenäsumutteiden liiallinen käyttö saattaa vaurioittaa limakalvoja. Suolavedellä huuhtelu ei vaurioita limakalvoja kuten nenäsumutteet tekevät jatkuvassa käytössä. Suola tukee limakalvojen terveyttä ja tekee niistä puolustuskykyisemmät viruksia ja bakteereja vastaan. Lämmin suolavesi varmistaa hengitysteiden luonnollisen puhdistusmekanismin toimivuuden, jopa vilkastuttaa sitä.

SinuCare -nenähuuhtelukannua voi käyttää päivittäin, tarvittaessa useitakin kertoja päivässä. Jos kärsit kuorsauksesta, huuhtelu kannattaa tehdä ennen nukkumaanmenoa.

SinuCare -nenänhuuhtelukannun mukana tulee kaksi erikokoista sovitetta, suurempi ja pienempi. SinuCare sopii erittäin hyvin myös lasten nenän huuhteluun.

Asiakaskokemuksia:

"Miellyttävä ja helppokäyttöinen! Myös lapset käyttävät tätä mielellään!"

"Laadukas. Kiitos! Helppo käyttää myös hyvin nuhaisena."

"Muovi ei tuoksu millekään kemikaalille, se on plussaa. Huuhtelee nenän hyvin, suosittelen!"

"Todella helppokäyttöinen. Erittäin kätevä myös lapsilla eivätkä he enää pelkää huuhtelua :)"

"Täydellinen tuote! Paineensäätönappi on mahtava, hyvin miellyttävä käyttää."

"Helppo käyttää, suosittelen!"

"Todella hyödyllinen kapine lääkekaappiin. Olen käyttänyt SinuCare -nenähuuhtelukannua nyt muutaman päivän ja täytyy sanoa, että se on todella helppokäyttöinen ja miellyttävä. Taidanpa tilata muutaman lisää sukulaisille."

"Testattu, vihdoinkin kätevä kannu! Käytin Kuolleenmeren suolaa. Nyt on nenä puhdas ja hengitys kulkee."

Lue lisää:

Nenän huuhtelu suolavedellä

Toimituskulu: 6 €

Arvostelut:

5/5
Parempi kuin vanha malli (sarvikuono) - Nuhis

PÄIVÄN KYSYMYS
Ryhmäkuva