69.0% kyselyyn vastanneista arvioi verkkokauppamme käytön olevan helppoa
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
HENGITYS Share

SinuCare® Nenäkannu

Allergian hoitoon

Uudenlainen nenähuuhtelukannu on helppokäyttöinen ja vie vähän tilaa lääkekaapissa! Nappia painamalla vesi virtaa, pää pidetään melkein pystyasennossa - pääset vähemmällä kumartelemisella. SinuCarea on helppo käyttää myös lasten kanssa, mukana tulee sopiva sovite heidän pienille nenilleen.

15.50

Ominaisuudet

Tilavuus: 300 ml
Nenähuuhtelu on hyvä keino ennaltaehkäistä ja hoitaa monia nenän ja hengitysteiden vaivoja. Sen avulla voi vähentää tukkoisuutta ja limakalvojen kuivumista, hoitaa ja ennaltaehkäistä mm. poskiontelotulehdusta ja allergisia oireita.

Nenähuuhtelu poistaa epäpuhtauksia sieraimista. Nenän huuhtelu on yksinkertaista eikä sillä ole vahingollisia sivuvaikutuksia. Nenähuuhtelu on osoittautunut tehokkaaksi mm. poskiontelotulehduksen ja kroonisen poskiontelotulehduksen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Sitä voi käyttää rinnan Suolapiipun kanssa.
Huuhtelun ja Suolapiipun olennaisin ero on siinä, että huuhtelu hoitaa paikallisesti, Suolapiipun kuivat suolakiteet kulkeutuvat myös pidemmälle ylä- ja alahengitysteihin.

Kemiallisten nenäsumutteiden liiallinen käyttö saattaa vaurioittaa limakalvoja. Suolavedellä huuhtelu ei vaurioita limakalvoja kuten nenäsumutteet tekevät jatkuvassa käytössä. Suola tukee limakalvojen terveyttä ja tekee niistä puolustuskykyisemmät viruksia ja bakteereja vastaan. Lämmin suolavesi varmistaa hengitysteiden luonnollisen puhdistusmekanismin toimivuuden, jopa vilkastuttaa sitä.

SinuCare -nenähuuhtelukannua voi käyttää päivittäin, tarvittaessa useitakin kertoja päivässä. Jos kärsit kuorsauksesta, huuhtelu kannattaa tehdä ennen nukkumaanmenoa.

SinuCare -nenänhuuhtelukannun mukana tulee kaksi erikokoista sovitetta, suurempi ja pienempi. SinuCare sopii erittäin hyvin myös lasten nenän huuhteluun.

Asiakaskokemuksia:

"Miellyttävä ja helppokäyttöinen! Myös lapset käyttävät tätä mielellään!"

"Laadukas. Kiitos! Helppo käyttää myös hyvin nuhaisena."

"Muovi ei tuoksu millekään kemikaalille, se on plussaa. Huuhtelee nenän hyvin, suosittelen!"

"Todella helppokäyttöinen. Erittäin kätevä myös lapsilla eivätkä he enää pelkää huuhtelua :)"

"Täydellinen tuote! Paineensäätönappi on mahtava, hyvin miellyttävä käyttää."

"Helppo käyttää, suosittelen!"

"Todella hyödyllinen kapine lääkekaappiin. Olen käyttänyt SinuCare -nenähuuhtelukannua nyt muutaman päivän ja täytyy sanoa, että se on todella helppokäyttöinen ja miellyttävä. Taidanpa tilata muutaman lisää sukulaisille."

"Testattu, vihdoinkin kätevä kannu! Käytin Kuolleenmeren suolaa. Nyt on nenä puhdas ja hengitys kulkee."

Lue lisää:

Nenän huuhtelu suolavedellä

Toimituskulu- ja-tapa:

6.00 € - Postipaketti 16 nouto Postin palvelupisteestä (ensisijainen)

Arvostelut:

Parempi kuin vanha malli (sarvikuono) - Nuhis
RatingRatingRatingRatingRating

PÄIVÄN KYSYMYS
hengitys

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita

Astma, allergia ja lemmikit

Monet luopuvat lemmikistä "varmuuden vuoksi" silloin, kun jollakin perheenjäsenellä todetaan astma tai allergia. Lääkärit ovat tänä päivänä kuitenkin sitä mieltä, että se on turhaa mikäli lemmikki ei aiheuta allergiaa tai pahenna astman oireita.

Astma ja flunssa

Influenssa ja tavallinen flunssa pahentavat astmaa. Pahentunut astma taas vaikeuttaa flunssasta toipumista.

Suolaterapian vaikutus astmaan

Suolaterapia on yksi luonnollinen hoitokeino astman hallitsemiseen. Tämä hoitomuoto perustuu ilman suolapitoisuuteen, joka voi auttaa vähentämään astman oireita.

Astmakohtaus ja sen hoito

Vaikka astma pyritään pitämään säännöllisellä lääkityksellä kurissa, joskus astma pahenee äkillisesti. Syitä voi olla monia, mm. allergiareaktio eläin- tai siitepölyistä, hajusteet, rasitus tai hengitystieinfektio.

Astma ja raskaus

Astmaatikkoäidit saavat yleensä yhtä terveitä lapsia kuin astmaa sairastamattomat äidit mikäli astmaa on hoidettu raskauden alusta asti hyvin.

Astma, ammatinvalinta ja työelämä

N. 15-18 % aikuisiän astmoista on työperäisiä. Erityisen riskialttiita aloja ovat elintarvikeala (mm. leipurit), maanviljelys, maalaus- ja remontointi, kemianteollisuus, siivous ja sairaalatyö.

Astma ja ruokavalio

Erilaisten ruokavalioiden apua astman hoidossa ei ole tutkittu kovinkaan paljoa, mutta yleisesti voidaan todeta, että astmaoireita aiheuttavia ruoka-aineita kannattaa välttää yksilöllisesti ja koska astma on tulehdussairaus, syödä ravintoa, joka helpottaa elimistön tulehdustiloja.