Yli 40 euron ennakkoon maksetut tilaukset toimitetaan ilman perustoimituskuluja.
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Ihonhoito

Aloe Vera + Q10 -harsonaamio

Herkälle ja kuivalle iholle

Helli herkkää, kuivaa ihoasi aloe veralla ja Q10:llä! Helppokäyttöisen harsonaamion ainesosat kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoa, sekä auttavat ihosoluja uusiutumaan. Aloe vera rauhoittaa ja lievittää ihon tulehduksia, kiihdyttää verenkiertoa ja nopeuttaa solujen uusiutumista ja korjausta. Aloe vera sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Aloe vera suojaa ihoa mm. UV-säteiltä ja sopii useimmiten myös herkkäihoisille.

7.90 €

Kommentit

Helppokäyttöisessä harsonaamiossa vaikuttavat aineet on imeytetty kangasharsoon. Geelimäisen koostumuksen ansiosta naamio pysyy hyvin paikoillaan eikä sotke. Ylimääräistä geeliä voi levittää myös kaulalle ja dekolté-alueelle kun naamio on paikoillaan.

Ubikinoni (Koentsyymi Q10)
Kasvojesi iho uudistuu jatkuvasti ja ubikinoni auttaa sitä säilyttämään nuorekkuutensa. Ubikinoni estää solujen hapettumista, edistää sidekudossolujen (fibroblastien) lisääntymistä ja nopeuttaa ihon pohjakerroksen laminiinin ja kollageenien uudismuodostusta. Näin ubikinoni ehkäisee ikääntymisen vaikutuksia ihossasi.

VIHJE: Käytä aloe vera-kasvonaamiota ulkoilun jälkeen auringon paahtamalle tai tuulessa ahavoituneelle iholle.
Käyttö: Puhdista kasvot normaalisti ja levitä naamio kuivatulle iholle. Anna naamion vaikuttaa 20-30 minuuttia ja poista harso. Älä huuhtele kasvoja. Halutessasi voit levittää normaalisti käyttämäsi ihonhoitotuotteen iholle naamion käytön jälkeen.

HUOM! Mikäli naamio ärsyttää ihoasi, poista se välittömästi ja huuhtele iho runsaalla, puhtaalla vedellä.

Lue lisää:

Aloe vera

Ikääntyvä iho

Akne

Aikuisiän akne

Hyaluronihappo, retinoli, kollageeni ja ubikinon - kosmetiikan "ihmeaineet"

Harsonaamiot ja niiden käytön hyödyt

Toimituskulu: 2 €

Ei vielä arvosteluita
PÄIVÄN KYSYMYS
ihonhoito