69.0% kyselyyn vastanneista arvioi verkkokauppamme käytön olevan helppoa
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
KUULOKOJEET Share

Traxter Kahden korvan Bluetooth kuulokoje

Kuulokoje, jolla kuuntelet myös musiikkia

Uutta tekniikkaa! Monipuolisilla toiminnoilla varustettu kuulokoje-pari, joilla kuuntelet myös musiikkia ja soitat puheluita. Pieni ja kevyt laite sopii kaikille kuulonalenemasta kärsiville henkilöille.

Älä käytä, jos kärsit kroonisesta korvatulehduksesta.

139.00

Kommentit

Mukavakäyttöiset Bluetooth-nappikuulokket on ergonomisesti muotoillut, pienet ja kevyet.

Kahden korvan kuulokoje vähentää taustamelua ja tuottaa erittäin selkeän äänenlaadun.

Voit säätää äänenvoimakkuutta ja taajuusaluetta älypuhelinsovelluksella erikseen molempiin korviin tarpeen mukaan. Lisäksi voit säätää erikseen molempien korvien äänenvoimakkuutta yksinkertaisesti painamalla kuulokojeen nappia

Ei paristoja. Laita kuulokojeet säilytysrasiaansa, kytke USB-johto virtalähteeseen ja anna kuulokojeiden latautua 6 h. Latauksen jälkeen kojeissa on virtaa jopa 3.5 tunniksi.

Ominaisuudet

Hygieniasyistä emme voi ottaa palautuksina pakkauksesta poistettuja kuulokojeita.

Tekniset tiedot:
Lähtö.OSPL90 Max: <105 dB · MAX vahvistus: <33dB · EQ-tulokohina: <22dB · Taajuusalue: 200Hz-4500Hz · Käyttövirta: <8mA · Harmoninen särö: <3 % · Bluetooth: BT 5.0 · Musiikin tiedostomalli: SBC, AAC · Akun kapasiteetti: 40 mAh · Latauskotelon akun kapasiteetti: 300 mAh · Bluetooth-etäisyys: jopa 10 M · Käyttöaika: n. 3,5 tuntia · Valmiustila-aika: Jopa 120 tuntia · Käyttöjännite: DC 3,7V · Lataustulo: Tyyppi USB-C 5.0V/320mAh · Yllä olevat parametritestaus perustuu FONIX8000 Hearing Aid Test System / Tarkastusstandardi: IEC 60118-7 2005, 2CC HA-1 · Paino: 4.5 g/kpl

Toimitussisältö

1 pari kuulolaitteita, latauskotelo, 2 paria sovitteita, Latauskaapeli, Käyttöopas (suomi ja englanti)

Toimituskulu- ja-tapa:

8.00 € - Postipaketti 16 nouto Postin palvelupisteestä (ensisijainen)

Arvostelut:

Ei uskois9i tähän hintaan saavan laadukasta kuulolaitetta. Entinen huonompi maksoi kolme kertaa enempi. - Rauno M***, Pöytyä
RatingRatingRatingRatingRating

Aika hyvä vehje Voin kuunnella musiikkiakin näillä. Kiitos vaan kovin paljon - Sulo Sointu, HML
RatingRatingRatingRatingRating

PÄIVÄN KYSYMYS
kuulokojeet

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita

Korvan anatomia

Korva on melko hämmästyttävä ja hieno kokonaisuus. Pienet osaset tekevät saumatonta yhteistyötä jotta voisimme kuulla ja aistia ääniä

Kuulonhuolto, kuulon heikkeneminen

Ikääntyessä kuulo saattaa alentua ja heikko kuulo aiheuttaa ikäviä tilanteita ja väärin ymmärryksiä. Nykyaikaiset kuulokojeet ovat pieniä ja tehokkaita. Lue lisää, mitä kuulon aleneminen tarkoittaa ja miten sitä voi helpottaa.

Mikä on Toispuoleinen Kuulonalenema?

Toispuoleinen kuulonalenema voi olla elämää merkittävästi rajoittava tila, mutta sen hallintaan on saatavilla monia vaihtoehtoja.

Kuulokojeet ja muut apuvälineet

Huonokuuloiselle henkilölle kuulokoje on hyvin tärkeä apuväline jonka avulla voidaan hyödyntää jäljellä olevaa kuuloa.

Kuuloaistin vaikutus elämänlaatuun

Kuulemista tulee pidettyä itsestäänselvänä asiana, eikä tule ajateltua, kuinka suuri merkitys sillä oikeastaan on koko arkipäiväiseen elämään.

Meluvammat ja niiden ennaltaehkäisy

Kuuloaistia pitäisi suojata jo lapsuudessa. Monasti ei tule ajatelleeksi, että jopa kovaääniset lelut voivat vaurioittaa kuuloa.

Tinnitus, korvien soiminen

Kun sisäkorvan sietokyky on ylitetty, korvat alkavat ensimmäisenä soida. Ilmiö on monille tuttu esim. konsertista pois lähtiessä ja yleensä oire häviää jonkin ajan kuluttua.