Yrityksemme on 100% suomalainen, 1999 perustettu perheyhtiö.
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
KIPU Share - HIERONTA

TENS-niskahieroja lämmityksellä

Kevyt ja kätevä

TENS-niskahieroja on tehokas sähköstimulaatioon perustuva hierontalaite. Ergonomisesti muotoiltu, pienikokoinen laite istuu hyvin ja mukautuu niskasi muotoon, hieroo, lämmittää ja rentouttaa.

Vaivaton käyttää: ei iholle liimattavia elektroditarroja.
Pieni koko: voit ottaa laitteen helposti mukaan toimistolle tai vaikka matkoille.

29.00

(35.00)

Kommentit

Moni tuskastelee jumissa olevan niskan ja pää- ja hartiasäryn kanssa. Hieronta ja laitteen lämmitystoiminto auttavat lihaksiasi rentoutumaan.

TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) -laitteen toiminta perustuu ihon kautta annettavaan sähköiseen hermostimulaatioon. Sähköimpulssit aktivoivat niskan lihaksia erilaisten ohjelmien avulla. Jo 15 minuutin hieronnan jälkeen niskasi tuntuu selvästi rennommalta. Hierontalaitteen avulla saat tehokkaan niskahieronnan ajasta ja paikasta riippumatta.

HUOM! TENS-hierontalaitteen käyttö on ehdottomasti kiellettyä, mikäli sinulla on sydämentahdistin.

Lue lisää: TENS-hieronta - Tehokas työkalu kivunlievityksen

Ominaisuudet

Sähköimpulssien taajuus: < 1000 Hz • Sähköimpulssien virta: < 100 µA • 4 niskan muotoon mukautuvaa hierontakohtaa • Lämmitystoiminto + 42°C • 6 hierontatilaa ja 9 intensiteettitasoa • Automaattinen sammutus (ajastus 15 min) • Nopeasti latautuva, pitkäkestoinen akku

Toimituskulu- ja-tapa:

8.50 € - Postipaketti 16 nouto Postin palvelupisteestä (ensisijainen)

Arvostelut:

Ensin tuntui vähän epämiellyttävältä nuo pienet sähköiskut, mutta kun opin rentouttamaan niskan, nyt on oikein kiva ja teen sitä usein. - Kaarlo T., Kukkila
RatingRatingRatingRatingRating

Pientä hakemista käytön opettelu ensin, mutta nyt osaan ja mukavasti "hieroo", erityisesti lämpö tuntuu mukavalta. - Jumi -74
RatingRatingRatingRatingRating

PÄIVÄN KYSYMYS
kipu,hieronta

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita

Perinteinen Tiikeribalsami

Tiikeribalsami on perinteinen kiinalainen voide, joka on suosittu ympäri maailmaa sen kipua lievittävien ja tulehdusta vähentävien ominaisuuksien vuoksi.

TENS-hieronta Tehokas työkalu kivunlievityksen

TENS-hieronta tarjoaa monia etuja kivunlievityksessä. Sen avulla potilaat voivat hallita kipua ilman lääkkeisiin liittyviä riskejä ja sivuvaikutuksia.

Selkä- ja hartiakivut

Joka kolmas suomalainen työikäinen ihminen kärsii ajoittain alaselän kivuista ja joka kymmenes on käynyt vuoden sisällä selkäkipujen takia lääkärissä.

Leuan ja purentalihasten kireys

Kärsitkö päänsäryistä, migreenistä, silmä- tai korvasärystä?