Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Kehonpuhdistus

Detox -kehonpuhdistus-laastari 10 kpl

Puhdistu nukkuessasi!

Haluaisitko päästä eroon kehoosi kertyneistä epäpuhtuksista ihan vain nukkuessasi?
Nämä jalkapohjiin kiinnitettävät laastaritpoistavat kehostasi myrkyllisiä aineita yön aikana! Kiinalaisen lääketieteen mukaan sisäisten sairauksien parantaminen on mahdollista myös ulkokautta. Tämä erikoinen tekniikka perustuu osittain myös akupunktuuriin ja terveyshierontaan.
Huom! Toimitus ilman pakkausta toimituskulujen säästämiseksi.

11.40 €

Kommentit

Ainekset: Turmaliini, bambujauhe, Houttuynia cordata, japaninmispelin lehti, kitosaani.

Kaikki tuotteen kasvisosat ovat tunnettuja luonnonaineita. Ne voivat imeä myrkkyjä ihon läpi ja ovat myrkkyjä poistavia ja steriloivia. Turmaliini tuottaa negatiivisia ioneja ja saattaa myös vähentää turvotusta kehossa ja vähentää kipuja ja särkyjä. Kitosaani on tunnettu tehokkaasta ja ainutlaatuisesta imukyvystään.

CPNP: 2053676

Lue lisää:

Detox-kehonpuhdistus

Selluliitti - miten eroon?

Kiinalaisen lääketieteen mukaan keho voi toimia tasapainoisesti vain siten, että elämänenergia, eli qi (lausu: tshi) voi kulkea esteettömästi kehossa.

Qi kulkee meridiaaneja pitkin kaikkiin tärkeisiin elimiin, vartalon osiin. Meridiaanit ovat kehon läpi kulkevia elektromagneettisen energian kanavia. Mikäli kulku törmää esteeseen, elimistöön tulee häiriö, joka voi johtaa sairauksien syntyyn. Kehoon kerääntyneet epäpuhtaudet voivat aiheuttaa esteitä qin kulkuun.

Elimistömme altistuu monenlaisten epäpuhtauksien kerääntymiselle kehoomme: ilmansaasteet, lisäaineet,lääkkeet, pitkälle prosessoidut ruoat ja juomat, sekä kemikalit myötävaikuttavat myrkkyaineiden kerääntymiseen. Myös epäsäännölliset ruokailutottumukset ja vuorokausirytmi aiheuttavat häiriöitä enrgiakanavissa.

Detox-laastareiden avulla voi ehkäistä epäpuhtauksien kertymistä kehoon. Detox-laastareissa käytettävät lääkekasvit kiihdyttävät lymfakiertoa ja auttavat myrkkyaineiden ja epäpuhtauksien poistumista elimistöstä.

Tuloksen voit nähdä omin silmin: laita laastarit illalla jalkapohjaan, aamuun mennessä laastarit ovat tummuneet elimistöstä poistuneista kuona-aineista.

Toimituskulu: 2 €

Arvostelut:

5/5
Jotenkin tuntuu jaloissa kevyemmiltä. Mukavalta - Taiska

5/5
No täytyy sanoa että huhhuh minkä näköiset ovat aamulla! Teen kuurin muutaman kerran vuodessa - Stina, Järvenpää

5/5
Olen käyttänyt paljon erilaisia Detox-laastareita ja nämä ovat kyllä hinta laatusuhteeltaan ihan parhaat! - Krisse, Rixu

Tuotteista 98.3% heti Lahden varastosta!