Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Kipu - Hieronta

Shiatsuhierontalaite lämmityksellä

Monipuolinen ohjelma

Nauti rentouttavasta shiatsuhieronnasta ja lämmöstä! Tämä laadukas hieroja antaa monipuolisen hieronnan hartioille ja niskalle. Hierontalaitetta voi käyttää myös vaikkapa ristiselän tai jalkojen hierontaan. Infrapuna lämmittää samalla.

59.00 €

(69.00€)

Kommentit

Yhden napin käynnistys ja sammutus · Automaattinen katkaisu 15 minuutin kuluttua · Lämpösuoja · Säädettävä kiertosuunta · Infrapunalämmitys · Mukana kätevä tupakansytytinadapteri

Infrapunavalo vaikuttaa hoitavasti ja rentouttavasti erilaisiin tulehdus- ja kiputiloihin ja sopii kaiken ikäisille. Se parantaa verenkiertoa, lievittää lihasjännitystä ja parantaa nivelten liikkuvuutta.

Mikäli olet sairas tai epätietoinen terveydentilastasi tai käytät lääkityksiä, varmista lääkäriltäsi tai farmaseutilta sopiiko infrapunahoito. Jos sinulla on sydämentahdistin tai kehossasi on metallilevyjä, tekoniveliä tai muita kirurgisia implantteja (myös silikonit), kannattaa varmistaa infrapunalämmittimen käytön sopivuus lääkäriltä. Laitetta ei suositella myöskään raskauden aikana käytettäväksi.

Selkä- ja hartiakivut

Rentoutuminen

Toimitussisältö

Hierontalaite, verkkovirtalaite, tupakansytytinadapteri, manuaali (engl.)

Toimituskulu: 8 €

Arvostelut:

5/5
Uskomattoman tehokas! Tuntuu melkein siltä, kuin jonkun kädet olisivat oikeasti selässä... - Pauli

5/5
Aivan ihana laite. Nautin erityisesti laitteen hieroessa lapojen välistä. Eikä tarvitse miestä aina pyytää hieromaan! - Jaana, Mikkeli

Tuotteista 92.2% heti Lahden varastosta!
Ryhmäkuva