Yrityksemme on 100% suomalainen, 1999 perustettu perheyhtiö.
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun
KIPU Share - HIERONTA

Shiatsuhierontalaite lämmityksellä

Monipuolinen ohjelma

Nauti rentouttavasta shiatsuhieronnasta ja lämmöstä! Tämä laadukas hieroja antaa monipuolisen hieronnan hartioille ja niskalle. Hierontalaitetta voi käyttää myös vaikkapa ristiselän tai jalkojen hierontaan. Infrapuna lämmittää samalla.

67.00

(79.00)

Kommentit

Yhden napin käynnistys ja sammutus · Automaattinen katkaisu 15 minuutin kuluttua · Lämpösuoja · Säädettävä kiertosuunta · Infrapunalämmitys ·
Infrapunavalo vaikuttaa hoitavasti ja rentouttavasti erilaisiin tulehdus- ja kiputiloihin ja sopii kaiken ikäisille. Se parantaa verenkiertoa, lievittää lihasjännitystä ja parantaa nivelten liikkuvuutta.

Mikäli olet sairas tai epätietoinen terveydentilastasi tai käytät lääkityksiä, varmista lääkäriltäsi tai farmaseutilta sopiiko infrapunahoito. Jos sinulla on sydämentahdistin tai kehossasi on metallilevyjä, tekoniveliä tai muita kirurgisia implantteja (myös silikonit), kannattaa varmistaa infrapunalämmittimen käytön sopivuus lääkäriltä. Laitetta ei suositella myöskään raskauden aikana käytettäväksi.

Selkä- ja hartiakivut

Rentoutuminen

Toimitussisältö

Hierontalaite, manuaali (suomi, englanti)

Toimituskulu- ja-tapa:

8.00 € - Postipaketti 16 nouto Postin palvelupisteestä (ensisijainen)

Arvostelut:

Uskomattoman tehokas! Tuntuu melkein siltä, kuin jonkun kädet olisivat oikeasti selässä... - Pauli
RatingRatingRatingRatingRating

Aivan ihana laite. Nautin erityisesti laitteen hieroessa lapojen välistä. Eikä tarvitse miestä aina pyytää hieromaan! - Jaana, Mikkeli
RatingRatingRatingRatingRating

PÄIVÄN KYSYMYS
kipu,hieronta

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita

TENS-hieronta Tehokas työkalu kivunlievityksen

TENS-hieronta tarjoaa monia etuja kivunlievityksessä. Sen avulla potilaat voivat hallita kipua ilman lääkkeisiin liittyviä riskejä ja sivuvaikutuksia.

Leuan ja purentalihasten kireys

Kärsitkö päänsäryistä, migreenistä, silmä- tai korvasärystä?

Perinteinen Tiikeribalsami

Tiikeribalsami on perinteinen kiinalainen voide, joka on suosittu ympäri maailmaa sen kipua lievittävien ja tulehdusta vähentävien ominaisuuksien vuoksi.

Selkä- ja hartiakivut

Joka kolmas suomalainen työikäinen ihminen kärsii ajoittain alaselän kivuista ja joka kymmenes on käynyt vuoden sisällä selkäkipujen takia lääkärissä.