Kanta-asiakkaille tarjolla ilmaisia tuotteita. Katso lisää
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
HENGITYS Share

Suolapiippu Lite

Kevyt, kestävä ja edullinen!

Suolapiippu Lite® on väline, jonka avulla avulla voit nauttia hengitysteitäsi hellivästä suolaterapiasta missä ja milloin tahansa.

Sisäänhengitettävät, mikroskooppiset suolakiteet puhdistavat ja huoltavat hengityselimiäsi.

24.00 (29.00)

Kommentit

Suolapiippu Lite on valmistettu muovista. Käyttöominaisuuksiltaan se vastaa täysin keraamista Suolapiippua, mutta on särkymätön ja huomattavasti kevyempi. Suosittelemme Lite-piippua kokeilijoille, lapsille, vanhuksille tai kakkospiipuksi autoon, matkoille tai työpaikalle.

Suolapiippu Liten käyttöikä on keskimäärin 6 kk. Laitteessa on vähemmän suolaa kuin keraamisessa, koska pitkällä aikavälillä suola saattaa vahingoittaa muovia. Muovipiippu myös naarmuuntuu helpommin ja naarmuinen pinta kerää epäpuhtauksia, joita ei kuitenkaan voi esim. vedellä pestä pois. Kastuessaan piipun sisältämä suola paakkuuntuu, koska siihen ei ole lisätty paakkuntumisenestoainetta. Suolapiippu Lite ei ole uudelleentäytettävä. Tähän on edelleen päädytty hygieniasyistä ja siksi, että ainoastaan näin voidaan taata 100 % varmuudella se, että suolapiippu sisältää juuri sitä, mitä pitääkin, sen koko käyttöiän.

Suolapiippu sisältää vuorisuola (ns. haliitti)- suolakiteitä. Suolapiipun® kautta sisään hengitettyinä, suolakiteiden 12-16 miljoonaa vuotta vanhat, terveyttä edistävät tehoaineet pääsevät vaikuttamaan sekä ylä- että alahengityselimiin.

Suolapiipussa olevan suolan vaikuttavat aineet: NaCl 98,7%, CaSO4 0,1%, MgCl 0,028%, CaCl2 0,13%, Fe2O3 0,00056%, lisäksi jonkin verran K, J ja Br.
Muutaman minuutin päivittäisellä käytöllä voit saada apua mm.
- siitepöly- ja muihin hengitystieallergioihin
- astmaan
- keuhkoputkentulehdukseen
- hengityselinten kroonisiin tulehduksiin
- flunssaan ja nuhaan
- tupakoinnin aiheuttamiin hengityselinvaivoihin

Suolapiipun käytöllä ei ole minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Sitä voivat käyttää myös raskaana olevat naiset ja korkeasta verenpaineesta kärsivät henkilöt.
Suolapiippua voit käyttää päivittäin niin monta kertaa, ja niin pitkään, kuin tunnet tarvitsevasi. Suolapiippu sopii myös kausittaiseen käyttöön esim. siitepölyallergian tai flunssan oireiden lievittämisessä.

Lue lisää:

Suolahoidon hyödyt

Suola astman ja allergian hoidossa

Toimituskulu- ja-tapa:

6.00 € - Postipaketti 16 nouto Postin palvelupisteestä (ensisijainen)

Arvostelut:

loistava tuote täytyy kohta uusia tilaus - Kisu 49
RatingRatingRatingRatingRating

Minulla oli aiemmin keraaminen malli ja se loppui kovassa käytössä. Olen ollut kovin tyytyväinen. Nyt ostin näitä kaksi, toisen töihin ja toisen kotiin. - Köhköh, Tammela
RatingRatingRatingRatingRating

Muut tuotteet tässä ryhmässä

Suolapiippu Lite

Suolapiippu Lite

24.00

◉ Heti varastosta
Bionase infrapunahoitolaite nenälle

Bionase infrapunahoitolaite nenälle

19.00

◉ Heti varastosta
Suolapiippu Keraaminen

Suolapiippu Keraaminen

49.00

◉ Heti varastosta
Suolapiippu Duo-paketti

Suolapiippu Duo-paketti

70.00

◉ Heti varastosta
Sea Air Aroma- ja suoladiffuusori

Sea Air Aroma- ja suoladiffuusori

66.00

◉ Heti varastosta
PEF-mittari

PEF-mittari

19.90

◉ Heti varastosta
Suolafantti lapsille

Suolafantti lapsille

49.00

◉ Heti varastosta
SinuCare® Nenäkannu

SinuCare® Nenäkannu

15.50

◉ Heti varastosta
PÄIVÄN KYSYMYS
hengitys

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita

Suolahoidon hyödyt

Miten suola vaikuttaa teveyteesi?

Astma ja sisäilma

Huono sisäilma alentaa työtehoa ja viihtyvyyttä. Se voi aiheuttaa myös erilaisia fyysisiä oireita kuten silmien, hengitysteiden ja ihon ärsytystä, nuhaa, yskää, päänsärkyä, väsymystä, jopa kuumeilua, hengitystieinfektioita, astmaa ja allergiaa.

Siitepölyallergia

Noin joka viides suomalainen kärsii siitepölyallergiasta. Allergiakausi alkaa herkimmillä allergikoilla jo helmikuussa, kun eteläisemmästä Euroopasta alkaa tuulien mukana tulla varhain kukkivien lajien siitepölyä.

Astma ja flunssa

Influenssa ja tavallinen flunssa pahentavat astmaa. Pahentunut astma taas vaikeuttaa flunssasta toipumista.

Homeitiöallergia, ns. metsäallergia

Useimmille meistä tulee metsästä mieleen hiljaisuus, raikas ilma ja hyvät tuoksut, mutta herkistyneille keväinen, kesäinen tai syksyinen metsä voi tuoda mieleen ihan jotain muuta: aivastelun ja niiskutuksen ja jopa homeen tuoksun.

Kukintakalenteri

Siitepölyn määrä ilmassa vaihtelee päivästä ja vuorokaudenajasta toiseen, tällöin myös allergiaoireiden vaikeus saattaa vaihdella päivästä, jopa hetkestä, toiseen.

Lasten astma

Astma on Suomessa lasten yleisin pitkäaikaissairaus. Astmaa sairastaa arviolta 5–7 % lapsista. Yhtä monella lapsella on ajoittaisia astman kaltaisia oireita.