Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa

Neitsyttee Premium 15 pss

Kaikki hyvä yhdessä paketissa!

Johtuvatko paino-ongelmasi osittain hitaasta aineenvaihdunnasta? Tästä voisit saada apua!
Lootus kiihdyttää aineenvaihduntaa, senna auttaa pitämään suolen toiminnan säännöllisenä, kaneli auttaa ylläpitämään terveitä verensokeriarvoja ja voikukkauute edistää maksan ja ruoansulatuksen toimivuutta. Vihreän teen aktiiviset ainesosat puolestaan auttavat painonhallinnassa neutraloimalla haitallisia vapaita radikaaleja antioksidanttisten vaikutustensa kautta.
Käytä kuurina viikon ajan, jonka jälkeen pidä ainakin muutaman päivän tauko.

9.00 €

Kommentit

Käyttöohje:
Nauti teetä kaksi kertaa päivässä - kupillinen ennen aamiaista tyhjään mahaan ja kupillinen ennen nukkumaanmenoa. Valmis tee on miellyttävän tuoksuista, eikä sitä tarvitse makeuttaa.
Teen juomisen ohella on suositeltavaa nauttia runsaasti myös vettä, n. 1,5 l päivässä. Painota ravinnossa runsaasti kuituja ja proteiinia sisältäviä ruokia (hedelmät, marjat, täysjyvävilja, rahka, vaalea liha) ja vältä rasvaisia ruokia parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

HUOM! Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville äideille.

Ainekset: Lootuksenlehti, vihreäteetuute, kaneli, senna, voikukka-uute.
Aktiiviset ainesosat päivittäisessä kahden kupillisen annoksessa: polyfenolit: 175,2 mg; sennosidit B: 4,6 mg; nuciferiini: 0,342 mg.

"Vessassa saa ainkin juosta!" Ritu, Lahti

"Tuntuu, että vaikka on laihiksella niin verensokerit ei heittele niin paljoa. Tykkään. Mira, Vantaa

Lootuksenlehti kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Vihreällä teellä on lukuisia terveysvaikutuksia, mutta painonhallinnan kannalta oleellisinta on vihreän teen sisältämä katekiini-flavonoidi, joka nopeuttaa rasvan palamista, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja estää rasvan varastoitumista.

Kaneli vähentää vereen päätyvän glukoosin määrää ruokailun jälkeen. Se vaikuttaa ruoansulatuksen entsyymien toimintaan ja insuliinia kuljettaviin soluihin ja tasaa verensokeria.

Senna on erittäin tehokas laksatiivi.

Voikukka lisää virtsan eritystä ja poistaa näin tehokkaasti nestettä kehosta.

Lue lisää aiheesta Perusaineenvaihdunta ja päivittäisen kalorimäärän laskeminen

Selluliitti - miten eroon?

Toimituskulu: 5 €

Tuotteista 97.5% heti Lahden varastosta!