Asiakaspalvelu palvelee ma-to klo 9-16.
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
KIVET_FENGSHUI Share

Chakra -kivet 7 + 7

Ihana lahja kivien ystävälle!

Lahjapakkauksessa on seitsemän voimakiveä, ns. chakra-kiveä ja seitsemän kivisauvaa, tietoa niiden vaikutuksista ja ohjeet kivien puhdistamiseen ja lataamiseen.

22.00

Ominaisuudet

HUOM! Kivien halkaisija on keskimäärin n. 20 mm. Sauvat ovat kuusikulmaisia, n. 32 mm pitkiä. Luonnonkivien koko ja ulkonäkö vaihtelevat hieman.


Ruusukvartsi
Ruusukvartsia sanotaan rakkauden tai sydämen kiveksi. Se säteilee ympärilleen rakkautta ja empaattista energiaa.

Vuorikide
Vuorikide on monikäyttöinen kivi, joka vahvistaa ympärillään olevia energioita. Se auttaa selkeyttämään ajatuksia, virkistää ja voimaannuttaa kehoa ja mieltä.

Vihreä aventuriini
Aventuriini on lempeä ja harmonisoiva onnenkivi. Se tukee positiivisuutta ja auttaa tunne-elämän solmujen tai käsittelemättömien asioiden kanssa. Vihreä aventuriini tukee luovuutta, inspiroi ja auttaa löytämään uusia ideoita.

Punainen jaspis
Punainen jaspis antaa elinvoimaa, kestävyyttä, päättäväisyyttä, pelottomuutta ja keskittymiskykyä. Se on maadoittava kivi joka suojaa ja vahvistaa turvallisuudentunnetta. Punaista jaspista pidetään myös intohimon kivenä.

Sodaliitti
Sodaliitti on logiikan ja rationaalisen ajattelun kivi joka auttaa kantajaansa ilmaisemaan asioita parhaalla mahdollisella tavalla. Se selkeyttää ja rauhoittaa mieltä, tasapainottaa impulsiivista käyttäytymistä, hämmennystä ja paniikkia.

Tiikerinsilmä
Tiikerinsilmä luo ympärilleen harmoniaa ja tasapainoa. Se karkottaa estoja, pelkoja ja itsekriittisyyttä ja antaa rohkeutta ja itseluottamusta. Tiikerinsilmä karkoittaa negatiiviset energiat ja antaa tietä onnelle ja menestykselle.

Ametisti
Ametisti on erinomainen meditaatiokivi. Se tasapainottaa tunnekuohuja, lievittää stressiä, vihaa, ärtymystä ja ahdistusta. Sen avulla voi hoitaa monia kehon kiputiloja, erityisesti päänsärkyjä. Siitä voi olla apua riippuvuuksien hoidossa.

Huom! Kivisauvoissa ei ole ruusukvartsia. Vaaleankeltainen on topaasi, sakraalichakran kivi.

Topaasi on majesteettisuuden ja totuuden kivi, taivasten kivi. Sillä on kirkas, mahtipontinen värähtely, joka torjuu kielteisyyttä ja parantaa käyttäjänsä itsevarmuutta. Se lisää turvallisuudentunnetta, kohottaa tietoisuudentasoa, mutta lisää myös järkeä ja auttaa pitämään jalat maassa.

Toimituskulu- ja-tapa:

4.20 € - Pikkupaketti perille (ensisijainen)

Arvostelut:

Kiva lahja! Ametisti on oa kiveni. Kiitos - Saiju Kuopio
RatingRatingRatingRatingRating

PÄIVÄN KYSYMYS
kivet_fengshui

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita

7 Chakraa

7 chakraa ovat keskeinen käsite itämaisessa filosofiassa ja hengellisyydessä. Chakrat ovat energia- tai voimakeskuksia, jotka sijaitsevat ihmisen kehossa.

Chakra voima-kivet

Chakrakivet ovat kristalleja tai kiviä, joita käytetään chakrojen tasapainottamiseen ja vahvistamiseen.