Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Aromaterapia

Eukalyptus, eteerinen öljy 10 ml

Virkistävä ja rentouttava

Eukalyptusöljy sopii mm. flunssan oireiden lievittämiseen, lihasjännitysten poistamiseen ja huoneilman raikastamiseen. Eukalyptus saattaa helpottaa myös astman oireita.

6.95 €

Kommentit

Eukalyptus on kaikille tuttu ja yleensä mieluinen tuoksu. Se on lähtöisin Australiasta, jossa aboriginaalit ovat käyttäneet sen palavien lehtien savua lääkitsemiseen satojen vuosien ajan.

Eukalyptuksen eteerinen öljy valmistetaan höyrytislaamalla eukalyptuspuun lehdistä ja nuorista oksista.

Eukalyptus virkistää, vahvistaa ja elvyttää. Se lievittää flunssan ja nuhan oireita vähentämällä tukkoisuuden tunnetta ja auttaa myös poistamaan lihasjännityksiä ja tulehduksia. Antiseptisten ominaisuuksiensa ansiosta eukalyptus puhdistaa ja raikastaa huoneilmaa.

Tuoksunuotti: ylänuotti
Sekoittuu hyvin mm. sitrusten, teepuun, laventelin, rosmariinin ja patsulin kanssa.

KÄYTTÖVINKIT:
- Lisää eukalyptustippoja kylpy- tai jalkakylpyveteen stressaavan ja kiireisen päivän päätteeksi tai flunssan oireita lievittämään.
- Käytä eukalyptusöljyä tuoksulyhdyssä kun kaipaat virkistystä ja rentoutusta.
- Käytä eukalyptusta suihkeena (tai ilmankostuttimessa) huoneilmaa raikastaaksesi: sekoita 15-20 tippaa eukalyptusöljyä 1,5 dl:aan vettä. Kaada seos suihkepulloon ja ravistele hyvin aina ennen käyttöä. Suihkuta huoneilmaan.

HUOM!
Eteeristen öljyjen sisäistä käyttöä ei yleisesti suositella. Ne ovat voimakkaita, eivätkä ne liukene veteen. Sisäisesti käytettynä ne voivat aiheuttaa vahinkoa, jos käyttö ei ole hallittua. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa joko kasviöljyyn tai alkoholiin.

Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille tai vauvoille muuten kuin tilapäisesti.

Lue lisää:
Eteeriset öljyt

Tee itse tuoksupotpourri

Jalkakylpyohjeita

Toimituskulu: 4 €

Ei vielä arvosteluita
Tuotteista 98.3% heti Lahden varastosta!