Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Aromaterapia

Frankinsensi, eteerinen öljy 10 ml

Mielialan nostattaja, luovuuden herättäjä

Frankinsensiöljyssä on raikas terpeeninen, pihkainen, pintavivahde. Pohjasävy on lämmin, rikas ja makean balsaminen. Frankinsensi nostattaa mielialaa, parantaa henkistä tasapainoa, ruokkii luovuutta, lievittää stressiä ja vahvistaa keskittymiskykyä. Sen sanotaan myös karkoittavan pahat unet ja painajaiset.

6.95 €

Kommentit

Frankinsensiä on käytetty jo antiikin aikana Intiassa ja Kiinassa. Lännessäkin se tunnettiin ja sitä käytettiin katolisen kirkon uskonnollisissa. Frankinsensi oli yksi itämaan tietäjien lahjoista Jeesus-lapselle, suitsuke. Frankinsensi savua pidetään rukouksen ja pyhyyden symbolina. Muinaiset egyptiläiset käyttivät frankinsensiä maallisempiin tarkoituksiin hajusteina ja nuorentavissa kasvonaamioissa.

Frankinsensin eteerinen öljy höyrytislataan frankinsensi-puun pihkasta.

Tuoksunuotti: pohjanuotti
Sekoittuu hyvin mm. sitrusten, laventelin ja patsulin kanssa.

KÄYTTÖVINKIT:

- Lisää frankinsensitippoja kylpy- tai jalkakylpyveteen kun kaipaat rauhoittumista.
- Käytä frankinsensiiöljyä tuoksulyhdyssä esim. meditoidessa. Frankinsensi rauhoittaa ja puhdistaa mielen.
- Lisää frankinsensiöljyä muutama tippa hierontaöljyyn kun haluat nauttia sen rauhoittavasta, rentouttavasta ja sensuellista vaikutuksesta.

HUOM!
Eteeristen öljyjen sisäistä käyttöä ei yleisesti suositella. Ne ovat voimakkaita, eivätkä ne liukene veteen. Sisäisesti käytettynä ne voivat aiheuttaa vahinkoa jos käyttö ei ole hallittua. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa joko kasviöljyyn tai alkoholiin.

Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille tai vauvoille muuten kuin tilapäisesti.

Lue lisää:
Eteeriset öljyt

Tee itse tuoksupotpourri

Jalkakylpyohjeita

Toimituskulu: 4 €

Ei vielä arvosteluita
Tuotteista 98.3% heti Lahden varastosta!