Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Aromaterapia

Ruusu, eteerinen öljy 10 ml

Naisellinen, hoitava öljy

Ruusuöljystä hyötyvät eritysesti naiset! Se vahvistaa naisen elinvoimaa ja saattaa helpottaa vaihdevuosioireita. Ruusuöljy ennaltaehkäisee ryppyjä, kosteuttaa sekä uudistaa ja silottaa vanhenevaa ihoa. Ruusuöljy hoitaa herkkää couperosa-ihoa, rauhoittaa hiuspohjaa ja elvyttää kuivia latvoja.

Kauniisti pakattu öljypullo on myös ihana, ajatuksella annettu pieni lahja.

6.95 €

Kommentit

Tuoksunuotti: keskinuotti
Sekoittuu hyvin mm. sitrustuoksujen, rosmariinin ja laventelin kanssa.

KÄYTTÖVINKIT:

- Lisää ruusutippoja kylpy- tai jalkakylpyveteen stressaavan ja kiireisen päivän päätteeksi.
- Kasvojen hoito: Sekoita 1-3 tippaa öljyä käyttämääsi ihonpuhdistustuotteeseen tai kasvonaamioon
Hiustenhoito: Lisää 5 tippaa hiustenpesuveteen, shampooseen tai hoitoaineeseen. Voit hieroa öljyä myös suoraan päänahkaan tai suihkuttaa sitä veteen sekoitettuna suoraan hiuksiin.
- Pyykinpesu: Lisää 3-7 tippaa eteeristä öljyä pesukoneen huuhteluainelokeroon. Pyykistä tulee puhtaan ja luonnollisen tuoksuista.
Hieronta: Lisää ruokalusikalliseen (n. 5 ml) perusöljyä 1–2 tippaa ruusuöljyä.
Huonetuoksu: Käytä öljyä tuoksulyhdyssä. Voit lisätä muutaman tipan myös pölynimurin ilmansuodattimeen tai lattian huuhteluveteen.

Liinavaatekaappi
Lisää muutama tippa ruusuöljyä kankaaseen tai pieneen tyynyyn jonka ripustat liinavaatekaappiin. Huolehdi, että öljy ei tahraa vuodevaatteita tai tee läikkiä kaappin seiniin.

Eteeristen öljyjen sisäistä käyttöä ei yleisesti suositella. Ne ovat voimakkaita, eivätkä ne liukene veteen. Sisäisesti käytettynä ne voivat aiheuttaa vahinkoa, jos käyttö ei ole hallittua. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa joko kasviöljyyn tai alkoholiin, ja näin niitä käytetäänkin pieniä määriä esim. leivonnassa, suklaan tai hunajan maustamisessa.

Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille tai vauvoille muuten kuin tilapäisesti.

Lue lisää: Eteeriset öljyt

Tee itse tuoksupotpourri

Jalkakylpyohjeita

Toimituskulu: 4 €

Ei vielä arvosteluita
Tuotteista 98.3% heti Lahden varastosta!