Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Aromaterapia

Teepuu, eteerinen öljy 10 ml

Parantava ja puhdistava teepuu

Teepuuöljyllä hoidat monta pientä ja isompaa vaivaa hyttysenpistosta akneen. Sillä on antimikrobisia ja antiseptisiä ominaisuuksiensa ja melko voimakkaan tuoksunsa ansiosta monta erilaista käyttötapaa niin kauneuden-, terveyden- kuin kodinhoidonkin parissa. Lue lisää alta.

Kauniisti pakattu öljypullo on myös ihana, ajatuksella annettu pieni lahja.

100% eteerinen öljy.

6.95 €

Kommentit

Tuoksunuotti: ylänuotti
Sekoittuu hyvin mm. sitrusten, teepuun, laventelin, rosmariinin ja patsulin kanssa.

KÄYTTÖVINKIT:

Finnit
Teepuuöljyä voi käyttää finneille sellaisenaan, mutta jos finnejä on paljon, kannattaa teepuuöljy laimentaa vaikkapa kookosöljyyn tai aloe vera -geeliin.

Kynsisieni
Sekoita muutama tippa teepuuöljyä veteen tai kookosöljyyn ja levitä liuosta kynnelle aamuin illoin.

Hyttysenpistot
Teepuuöljy helpottaa hyttysenpiston tai muun hyönteisen pureman kutinaa. Levitä pisara teepuuöljyä suoraan näpylle joko sellaisenaan tai laimennettuna.

Psoriasis
Psoriasiksen aiheuttamaa ihoärsytystä voi helpottaa levittämällä iholle 2-3 kertaa päivässä seosta jossa on 2 rkl sulaa kookosöljyä ja 10 tippaa teepuuöljyä.

Poskiontelontulehdus ja tukkoinen nenä
Laita kuumaan veteen 5-8 pisaraa teepuuöljyä. Kumarru kattilan ylle ja peitä pääsi pyyhkeellä. Höyryhengitä 10 minuuttia.

Raikkaampi pyykinpesukone
Tunkkaisesta hajusta pesukoneessa pääset eroon laittamalla rumpuun 10-15 tippaa teepuuöljyä. Käytä kone tyhjänä kuumalla ohjelmalla. Tämän pitäisi poistaa hajut ja bakteerit.

Kasvituholaiset
Sekoita teepuuöljystä ja vedestä voimakkaan tuoksuinen liuos sumutinpulloon ja käytä sitä kodin ja pihan kasvituholaisten torjuntaan.

HUOM!
Eteeristen öljyjen sisäistä käyttöä ei yleisesti suositella. Ne ovat voimakkaita, eivätkä ne liukene veteen. Sisäisesti käytettynä ne voivat aiheuttaa vahinkoa.

Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille tai vauvoille muuten kuin tilapäisesti.

Lue lisää: Eteeriset öljyt

Tee itse tuoksupotpourri

Jalkakylpyohjeita

Toimituskulu: 4 €

Ei vielä arvosteluita
Tuotteista 98.3% heti Lahden varastosta!