Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Yleisterveys

Valoterapialamppu Vitalcare®

Nykyaikainen optiikka ja elektroniikka

Kotikäyttöön tarkoitettu, nykyaikaista LED- teknologiaa hyödyntävä, monokromaattinen, polarisoitua valoa tuottava valoterapialamppu. Ei värikalvojen vaihtoa - täysin automaattinen.

390.00 €

Kommentit

Käyttöalueet: Ihotaudit, reumatologia, urologiset ja gynekologiset käyttöalueet, (mm. eturauhasen tulehdus, kuukautiskivut, genitaalialueen tulehdukset)

Polarisoivan kalvon ja suorituskykyisten, mutta matalalla lämpötilalla toimivien valodiodien (LED) ansiosta laitteen koko on ihanteellinen, käteen sopiva, sen käyttö on helppoa, mukavaa ja turvallista. Lampun valaiseva hyödyllinen pinta-ala on n. 60 cm2, diodien elinikä on lähes 20 000 tuntia. 

Polarisoivan kalvon teho-alue on yli 99%. 

Nykyaikainen optiikka ja elektroniikka – tämä kaikki on rakennettu yhteen yksikköön, joka vastaa käden ergonomiaa. 89 kpl:een, tehokkaan LED- diodin valovoima on tehokkaampi, samalla lampun sähkönkulutus on pienenpi. Ohjaava mikrotietokone mahdollistaa eri väriterapioiden käyttöä; VITALCARE® lampulla se onnistuu samalla hoitokerralla, vain napin painalluksella. 

Taloudellinen: Värien käytön yhtyeydessä ei ole tarvetta laitteen/värisuodattimien vaihtoon, näin ollen niitä ei tarvitse ostaa erikseen.

Käyttömukavuus: Lampun kolme väriä voidaan vaihtaa vaikka kesken käyttöä, toimintatila on ohjelmoitavissa (hoidon pituus; käytetyn energian taso ja tarvittava väri). Yleisessä toimintatilassa laite valaisee jatkuvasti, mutta sitä voidaan muuttaa automaattisesti (välkkyvä valo). Laite soveltuu erinomaisesti nykyaikaiseen valoterapiaan (IPL, PDT). 

Erinomainen hinta/laatu suhde: kokonaisuudessaan VITALCARE® lamppu maksaa vähemmän, kuin vastaavat, vanhalla teknologialla toteutetut terveyslamput.

Pitkä elinikä: 36:n kk:n takuu. Kevyt: Laitteen paino on ainoastaan 226 g.

Ympäristöystävällinen: Valmistukseen käytetään vain RoHS (Restriction on Hazardous Substances, 2002/95/EC) materiaaleja ja teknologiaa. Tästä syystä VITALCARE® lamppu ei sisällä terveydelle vaarallisia aineita niin kuin lyijyä, kadmiumia jne).

Ominaisuudet

Lue lisää:
· Erikoislääkärin lausunto
· Akupisteet
· Sertifikaatit

Toimitussisältö

Terveyslamppu, verkkovirtalaite, virtajohdon jatko-osa, suomenkielinen käyttöohje

Toimituskulu: 8.5 €

Ei vielä arvosteluita
Tuotteista 97.4% heti Lahden varastosta!