Lue kanta-asiakaseduista ja liity!
Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun

LAIHDUTTAMINEN,KEHONPUHDISTUS,TEE

Tuotekuva
Kaikki hyvä yhdessä paketissa!

Neitsyttee Kapseli 495 mg x 80 kpl

Käytä kuurina viikon ajan, jonka jälkeen pidä ainakin muutaman päivän tauko. ...

Katso lisätiedotToimitusaika (klikkaa)
9.00
PÄIVÄN KYSYMYS
Ryhmäkuva

ARTIKKELIT

Lue mielenkiintoisia hyvinvointiin liittyviä artikkeleita

Painonpudotus ja verensokerin tasapaino

Verensokerilla tarkoitetaan veren glukoosipitoisuutta. Sen yksikkö on mmol/l eli millimoolia litrassa. Normaalisti paastoverensokeri, eli 12 tunnin paastoamisen jälkeen mitattu glukoosipitoisuus, on välillä 3,5–6,0 mmol/l, ja puolesta kahteen tuntia ruokailun jälkeen arvo on välillä 5–8 mmol/l.

Perusaineenvaihdunta ja päivittäisen kalorimäärän laskeminen

Kulutamme kaloreita koko ajan. Jo pelkkien elintoimintojemme ylläpitoon tarvitsemme tietyn määrän kaloreita vuorokaudessa ja tätä energiamäärää kutsutaan perusaineenvaihdunnaksi. Jokaisen tarvitsema energiamäärä on yksilöllinen ja siihen vaikuttavat mm. sukupuoli, ikä ja terveydentila.

Sokeri- ja hiilihydraattiriippuvuus

Vaikka tänä päivänä elämme elämää, jossa ravinnon saanti on periaatteessa turvattua, elimistömme on kuitenkin suunniteltu niin, että selviäisimme myös toisenlaisissa olosuhteissa. Silloin, kun syötiin sitä mikä saatiin kiinni tai onnistuttiin löytämään ja keräämään, ihmiselle kehittyi vaisto suosia makeaa syötävää, koska makeista hedelmistä, marjoista ja muista kasveista sai enemmän energiaa.

Peräpukamat: Oireet, Hoito ja Ennaltaehkäisy

Peräpukamat, eli peräaukon suonikohjut, ovat yleinen vaiva, joka voi aiheuttaa epämukavuutta ja haitata päivittäistä elämää. Vaikka peräpukamien esiintyvyys vaihtelee, ne vaikuttavat useimmiten aikuisväestöön, erityisesti yli 50-vuotiaisiin.

Vähähiilihydraattiset dieetit lyhyesti

Seuraavassa käydään pääpiirteittäin läpi muutama vähähiilihydraattinen dieetti/ruokavalio. Nimiä ja kehittäjiä on monia, mutta yhteistä niille on hiilihydraattien vähentäminen ruokavaliossa.

Laihduttaja, suosi näitä vihanneksia!

Lähes kaikissa dieettiohjeissa ja ruokavalioissa kehotetaan lisäämään vihannesten määrää ruokavaliossa. Vihanneksia (tai hedelmiä) kannattaakin pyrkiä sisällyttämään kaikille aterioille jotta päivittäinen saantisuositus, 500 g, on mahdollisimman helppo toteuttaa.

Ummetus

Ummetus on melko yleinen, useimmiten väliaikainen suolisto-oire. Ummetusta voi aiheuttaa jokin sairaus tai oireyhtymä, mutta useimmiten sitä voi hoitaa itse.