Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme - Piilota
Yrttiapteekki.com - luontaistuotteet verkosta
ETUSIVULLE
TARJOUKSET
UUTUUDET
Kanta-asiakkuus
Kirjaudu

Tuotteet


Suolatuotteet, hengitys
Kuulokojeet, paristot
Vireys, vastustuskyky
Saippuat
Painonhallinta, laihdutus
Kehonpuhdistus, Detox
Ihonhoito, kauneus
Kivunlievitys
Hieronta
Verenpaine
Kolesteroli
Hampaat
Vatsan toiminta
Yleisterveys
Miehille
Teet, juomat
Teemukit
Nukkuminen, rauhoittuminen
Aromaterapia
BOBO Bird Rannekellot
Frantsilan Ojan isännän muistolinimentti 100 ml
Klikkaa suuremmaksi

Hinta 20.10 €

Frantsilan Ojan isännän muistolinimentti 100 ml

Vanhan ajan linimentti niskalle, hartioille, selälle ja nivelille

Vanhanajan rasvaton linimentti imeytyy hyvin ihoon eikä tahraa. Se sopii mainiosti hartioiden, niskan, selän alueen ja muiden lihasten rentouttamiseen.
Tuotteessa on melko voimakas tuoksu vanhanajan linimenttien tapaan.


TilaaToimitusaika
OminaisuudetToimituskuluTulosta esite
• Lihaksille
• Nivelille
• Niska- ja hartia-alueelle
• Kireyteen

Muistolinimentti on muunneltu versio tunnetun kansanparantajan, Ikaalisten Iso-Röyhiön kylässä asuneen Juho Yli-Ojan kehittämästä linimentistä. Alkuperäistä linimenttiä valmistettiin lähiseudun apteekissa vielä 90-luvun alkupuolella. Osa käytetyistä aineista oli kuitenkin sellaisia, että niitä saisi nykyään vain lääkärin määräyksestä. Frantsilan Luomuyrttitila on kehittänyt linimentistä tehokkaan, mutta turvallisen, luonnollisen version.

KÄYTTÖOHJE: Sivele linimenttiä kipeytyneelle alueelle 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa. Tehoa voi lisätä käyttämällä linimenttiä saunan tai kylvyn rentouttavan vaikutuksen jälkeen.

Ojan isännän oma käyttösuositus oli: ”Kipeää paikkaa haudotaan lämpimällä vesikääreellä, sen jälkeen voidellaan linimentillä ja peitellään villaisella kääreellä. Sopii käytettäväksi hyvin saunan jälkeen.”

AINESOSAT (tähdellä m4erkityt luomua):Alcohol (alkoholi)*, Filipendula ulmaria (mesiangervon kukka, uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, uutos)*, Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Thymus vulgaris (timjami, eteerinen öljy), Gaultheria procumbers (lamosalali, eteerinen öljy), Aqua (vesi), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (risiiniöljyn johdannainen), Arnica montana (Homeopaattinen Arnikki D7).
Tuotteemme ryhmässä Kipu, Hieronta,Frantsila
· Frantsilan Ojan isännän muistolinimentti 100 ml - 20.1 €