Etsi tuotteista

Yrttiapteekki.com - luontaistuotteet verkosta
Kanta-asiakkuus
Kirjaudu
TUOTTEET
Laihdutus
Kehonpuhdistus/Detox
Hengitys
Ihonhoito ja kauneus
Kivunlievitys
Hieronta
Verenpaine
Kolesteroli
Kuulo
Hampaat
Vatsan toiminta
Yleisterveys
Vireys, vastustuskyky
Miehille
Teet
Teemukit
Vaihdevuodet
Nukkuminen
Aromaterapia
BOBO Bird Rannekellot
ARTIKKELIT
Mielenkiintoisia artikkeleita eri luonnonlääkkeiden ja erilaisten ongelmien aloista.

Klikkaa suuremmaksi

Hinta 7.50 €

Luonnonmukainen apu nukahtamisvaikeuksiin

Neuro Relax-kapselit 30 kpl

Kärsitkö nukahtamisvaikeuksista, mutta haluaisit välttää lääkkeitä?
Mikset kokeilisi NeuroRelax -kapseleita, jotka sisältävät hermostolle välttämättömiä vitamiineja ja yrttejä, ja auttavat sinua rentoutumaan ja saamaan helpommin unen päästä kiinni.
Suositeltu annostus: 2 kapselia päivässä.


Toimitusaika
KuvausOminaisuudetToimituskuluTulosta esite
PALSAMIKÖYNNÖS (Schisandra chinensis) eli sitruunaköynnös on aasialainen köynnöskasvi, jota viljellään puutarhoissa sekä koriste- että hyötykasvina. Sitä on vuosituhansien ajan käytetty kiinalaisessa lääketieteessä. Marja on adaptogeeninen eli kehon toimintoja tasapainottava ja vastustuskykyä lisäävä.
Schisandra lisää hapenottokykyä, fyysistä ja psyykkistä kestävyyttä ja stressinsietokykyä. Schizandralla saattaa vaikuttaa myönteisesti myös maksan toimintaan ja ruoansulatuselimistöön. Kiinassa yrttiä on perinteisesti käytetty myös ihon nuorekkuuden ja elinvoimaisuuden säilyttämiseen.

HUMALALLa (Humulus Lupus) on rentouttava ja lievästi unettava vaikutus.

SITRUUNAMELISSA (Melissa officinalis) on voimakkaasti rauhoittava yrtti. Sitä kutsutaan myös sydän- ja hermoyrtiksi ja sitä on käytetty sydämen ja hermojen rauhoittamiseen. Se tehoaa myös alakuloisuuteen, tuo mielenrauhan ja henkisen tasapainon.
Sitruunamelissa auttaa myös psyykkisperäisiin sydänvaivoihin (esim. paniikkihäiriö), migreeniin, kuukautis- ja vaihdevuosivaivoihin sekä hermostollisiin vatsan ja suoliston kipuihin ja vaivoihin.

VALERIANA (Rohtovirmajuuri, Valeriana officinalis) on monen tuntema, perinteinen unilääke. Sen sanotaan myös laukaisevan jännitystä, lihaskouristuksia, poistavan ilmavaivoja sekä lisäävän valkosolujen määrää ja näin parantavan immuniteettia.
Tuotteemme ryhmässä Yleisterveys, nukkuminen
· Neuro Relax-kapselit 30 kpl - 7.5 €
· Unimaski - 5.9 €