Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa

Vihreä tee ginsengillä 20 x 3g pss

Vireyttä ja elinvoimaa kaiken ikäisille

Tässä teessä yhdistyvät vihreän teen ja ginsengin kaikki hyvät puolet. Olitpa nuori tai vanha, vihreä tee tekee aina hyvää!

Älä käytä kiehuvan kuumaa vettä, hauduta 15-20 min., näin saat parhaan hyödyn vihreästä teestä.
Suositeltu päiväannos 1-2 kuppia.

5.70 €

Tuote loppu

Kommentit

Vihreän teen lehtiä ei hapeteta eli fermentoida. Näin suurin osa teenlehdissä olevista entsyymeistä säilyy ja tämän vuoksi vihreää teetä on pidetty terveellisempänä kuin mustaa teetä.

Vihreä tee sisältää erityisen paljon katekiineja, erityisesti epigallokatekiinigallaattia, jonka uskotaan vilkastuttavan aineenvaihduntaa ja siten myös laihtumista. Katekiinit raikastavat hengitystä ja vähentävät hampaiden reikiintymistä.
Atooppisesta ihottumasta kärsivät henkilöt saattavat löytää avun vihreästä teestä ja se suojaa ihoa myös ultraviolettisäteilyn haitoilta. Vihreän tee vaikuttaa positiivisesti myös sydämen toimintaan ja se saattaa jopa ehkäistä syöpää. Vihreän teen uskotaan ehkäisevän myös muistihäiriöiden syntyä.

Kiinassa ginsengjuurta on käytetty tuhansia vuosia ja se on yksi maailman suosituimpia ja tutkituimpia rohdoskasveja.
Se parantaa yleistä hyvinvointia: yleiskuntoa, keskittymiskykyä, työtehoa, mielialaa ja unen laatua. Ginsengiä on perinteisesti käytetty myös mieskunnon parantamiseen.
Ginseng alentaa veren kolesterolia ja normalisoi verenpainetta ja alentaa verensokeriarvoja. Ginseng parantaa elimistön vastustuskykyä ja tutkijoiden mukaan ginsengin pitkäaikainen käyttö saattaa suojata joiltakin syöpätyypeiltä.

Ominaisuudet

Toimituskulu: 3.5 €

Ei vielä arvosteluita
Tuotteista 96.6% heti Lahden varastosta!