Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa

Sitruunaruoho, eteerinen öljy 10 ml

Elämäniloa ja luovuutta!

Sitruunaruoho aktivoi luovuutta, vahvistaa keskittymiskykyä ja piristää. Hierontaöljyyn sekoitettuna sitä voi käyttää myös selluliitin hoidossa.

6.95 €

Tuote loppu

Kommentit

Sitruunaruoho on kotoisin Aasiasta ja siellä sitä käytetään paljon ruoan maustamisessa, pohjoisessa Afrikassa myös teenä. Sitruunaruohon sanotaan lievittävän ahdistuneisuutta, hermostuneisuutta ja stressiä. Se rentouttaa ja siitä saattaa löytää avun myös unettomuuteen ja päänsärkyyn.

Tuoksunuotti: ylänuotti
Sekoittuu hyvin mm. muiden sitrustuoksujen, teepuun, rosmariinin, patsulin ja laventelin kanssa.

KÄYTTÖVINKIT:
- Lisää sitruunaruohotippoja kylpy- tai jalkakylpyveteen. Intensiivisen työpäivän jälkeen se auttaa tuulettamaan ajatuksia, poistaa stressiä ja antaa energiaa.
- Käytä sitruunaruohoöljyä tuoksulyhdyssä kun tarvitset selkeyttä ajatuksiin, parempaa keskittymiskykyä, luovuutta ja henkistä energiaa. Tuoksulyhdyssä sitruunaruoho toimii myös hyönteisten karkoittajana.
- Lisää muutama tippa sitruunaruohoöljyä hierontaöljyyn. Sitruunaruoho ehkäisee nesteen kerääntymistä ja auttaa selluliitin hoidossa.
- Ilmankostuttimessa, tai suihkeena suihkupullossa veden kanssa, sitruunaruoho puhdistaa ilmaa ja parantaa huoneen ilmapiiriä.

HUOM!
Eteeristen öljyjen sisäistä käyttöä ei yleisesti suositella. Ne ovat voimakkaita, eivätkä ne liukene veteen. Sisäisesti käytettynä ne voivat aiheuttaa vahinkoa, jos käyttö ei ole hallittua. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa joko kasviöljyyn tai alkoholiin.

Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille tai vauvoille muuten kuin tilapäisesti.

Lue lisää:

Eteeriset öljyt

Tee itse tuoksupotpourri

Jalkakylpyohjeita

Selluliitti - miten eroon?

Toimituskulu: 4 €

Ei vielä arvosteluita
Tuotteista 96.6% heti Lahden varastosta!