Etsi tuotteista

Yrttiapteekki.com - luontaistuotteet verkosta
Kanta-asiakkuus
Kirjaudu
TUOTTEET
Laihdutus
Kehonpuhdistus/Detox
Hengitys
Ihonhoito ja kauneus
Kivunlievitys
Hieronta
Verenpaine
Kolesteroli
Kuulo
Hampaat
Vatsan toiminta
Yleisterveys
Vireys, vastustuskyky
Miehille
Teet
Teemukit
Vaihdevuodet
Nukkuminen
Eteeriset öljyt ja haihduttimet
BOBO Bird Rannekellot
ARTIKKELIT
Mielenkiintoisia artikkeleita eri luonnonlääkkeiden ja erilaisten ongelmien aloista.

Klikkaa suuremmaksi

Hinta 390.00 €

Nykyaikainen optiikka ja elektroniikka

Valoterapialamppu Vitalcare®

Kotikäyttöön tarkoitettu, nykyaikaista LED- teknologiaa hyödyntävä, monokromaattinen, polarisoitua valoa tuottava valoterapialamppu. Ei värikalvojen vaihtoa - täysin automaattinen.

Toimitusaika
KuvausOminaisuudetVarusteetToimituskuluTulosta esite
Käyttöalueet: Ihotaudit, reumatologia, urologiset ja gynekologiset käyttöalueet, (mm. eturauhasen tulehdus, kuukautiskivut, genitaalialueen tulehdukset)

Polarisoivan kalvon ja suorituskykyisten, mutta matalalla lämpötilalla toimivien valodiodien (LED) ansiosta laitteen koko on ihanteellinen, käteen sopiva, sen käyttö on helppoa, mukavaa ja turvallista. Lampun valaiseva hyödyllinen pinta-ala on n. 60 cm2, diodien elinikä on lähes 20 000 tuntia. 

Polarisoivan kalvon teho-alue on yli 99%. 

Nykyaikainen optiikka ja elektroniikka – tämä kaikki on rakennettu yhteen yksikköön, joka vastaa käden ergonomiaa. 89 kpl:een, tehokkaan LED- diodin valovoima on tehokkaampi, samalla lampun sähkönkulutus on pienenpi. Ohjaava mikrotietokone mahdollistaa eri väriterapioiden käyttöä; VITALCARE® lampulla se onnistuu samalla hoitokerralla, vain napin painalluksella. 

Taloudellinen: Värien käytön yhtyeydessä ei ole tarvetta laitteen/värisuodattimien vaihtoon, näin ollen niitä ei tarvitse ostaa erikseen.

Käyttömukavuus: Lampun kolme väriä voidaan vaihtaa vaikka kesken käyttöä, toimintatila on ohjelmoitavissa (hoidon pituus; käytetyn energian taso ja tarvittava väri). Yleisessä toimintatilassa laite valaisee jatkuvasti, mutta sitä voidaan muuttaa automaattisesti (välkkyvä valo). Laite soveltuu erinomaisesti nykyaikaiseen valoterapiaan (IPL, PDT). 

Erinomainen hinta/laatu suhde: kokonaisuudessaan VITALCARE® lamppu maksaa vähemmän, kuin vastaavat, vanhalla teknologialla toteutetut terveyslamput.

Pitkä elinikä: 36:n kk:n takuu. Kevyt: Laitteen paino on ainoastaan 226 g.

Ympäristöystävällinen: Valmistukseen käytetään vain RoHS (Restriction on Hazardous Substances, 2002/95/EC) materiaaleja ja teknologiaa. Tästä syystä VITALCARE® lamppu ei sisällä terveydelle vaarallisia aineita niin kuin lyijyä, kadmiumia jne).

Tuotteemme ryhmässä Yleisterveys
· Naturehike Polvituki - 14.5 €
· Naturehike Nilkkatuki - 16 €
· Summa geeli Peräaukon ongelmien hoitoon - 12 €
· Valoterapialamppu Vitalcare® - 390 €