Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme - Piilota
Yrttiapteekki.com - luontaistuotteet verkosta
ETUSIVULLE
TARJOUKSET
UUTUUDET
Kanta-asiakkuus
Kirjaudu

Tuotteet


Suolatuotteet, hengitys
Kuulokojeet, paristot
Vireys, vastustuskyky
Saippuat
Painonhallinta, laihdutus
Kehonpuhdistus, Detox
Ihonhoito, kauneus
Kivunlievitys
Hieronta
Verenpaine
Kolesteroli
Hampaat
Vatsan toiminta
Yleisterveys
Miehille
Teet, juomat
Teemukit
Nukkuminen, rauhoittuminen
Aromaterapia
BOBO Bird Rannekellot
Valoterapialamppu Vitalcare®
Klikkaa suuremmaksi

Hinta 390.00 €

Valoterapialamppu Vitalcare®

Nykyaikainen optiikka ja elektroniikka

Kotikäyttöön tarkoitettu, nykyaikaista LED- teknologiaa hyödyntävä, monokromaattinen, polarisoitua valoa tuottava valoterapialamppu. Ei värikalvojen vaihtoa - täysin automaattinen.

Toimitusaika
LisäkuvaValoterapialamppu Vitalcare® LisäkuvaValoterapialamppu Vitalcare® LisäkuvaValoterapialamppu Vitalcare® LisäkuvaValoterapialamppu Vitalcare®
Ominaisuudet:
Lue lisää:
· Erikoislääkärin lausunto
· Akupisteet
· Sertifikaatit

Toimitussisältö: Terveyslamppu, verkkovirtalaite, virtajohdon jatko-osa, suomenkielinen käyttöohje

Käyttöalueet: Ihotaudit, reumatologia, urologiset ja gynekologiset käyttöalueet, (mm. eturauhasen tulehdus, kuukautiskivut, genitaalialueen tulehdukset)

Polarisoivan kalvon ja suorituskykyisten, mutta matalalla lämpötilalla toimivien valodiodien (LED) ansiosta laitteen koko on ihanteellinen, käteen sopiva, sen käyttö on helppoa, mukavaa ja turvallista. Lampun valaiseva hyödyllinen pinta-ala on n. 60 cm2, diodien elinikä on lähes 20 000 tuntia. 

Polarisoivan kalvon teho-alue on yli 99%. 

Nykyaikainen optiikka ja elektroniikka – tämä kaikki on rakennettu yhteen yksikköön, joka vastaa käden ergonomiaa. 89 kpl:een, tehokkaan LED- diodin valovoima on tehokkaampi, samalla lampun sähkönkulutus on pienenpi. Ohjaava mikrotietokone mahdollistaa eri väriterapioiden käyttöä; VITALCARE® lampulla se onnistuu samalla hoitokerralla, vain napin painalluksella. 

Taloudellinen: Värien käytön yhtyeydessä ei ole tarvetta laitteen/värisuodattimien vaihtoon, näin ollen niitä ei tarvitse ostaa erikseen.

Käyttömukavuus: Lampun kolme väriä voidaan vaihtaa vaikka kesken käyttöä, toimintatila on ohjelmoitavissa (hoidon pituus; käytetyn energian taso ja tarvittava väri). Yleisessä toimintatilassa laite valaisee jatkuvasti, mutta sitä voidaan muuttaa automaattisesti (välkkyvä valo). Laite soveltuu erinomaisesti nykyaikaiseen valoterapiaan (IPL, PDT). 

Erinomainen hinta/laatu suhde: kokonaisuudessaan VITALCARE® lamppu maksaa vähemmän, kuin vastaavat, vanhalla teknologialla toteutetut terveyslamput.

Pitkä elinikä: 36:n kk:n takuu. Kevyt: Laitteen paino on ainoastaan 226 g.

Ympäristöystävällinen: Valmistukseen käytetään vain RoHS (Restriction on Hazardous Substances, 2002/95/EC) materiaaleja ja teknologiaa. Tästä syystä VITALCARE® lamppu ei sisällä terveydelle vaarallisia aineita niin kuin lyijyä, kadmiumia jne).

Toimituskulu 8.50
Tuotteen kokonaistoimituskulu 1-10 kpl, kun se maksetaan ennakkoon
Mahdollinen postiennakkomaksu 5 € lisätään